@Noudiari/ La consellera de Transparència, Participació, Bon Govern, TIC, Treball i Formació, Viviana de Sans, ha presentat avui davant d’un grup d’empresaris i dissenyadors el projecte de reobertura de la cafeteria de l’edifici del Consell -que porta tres anys tancada- per convertir-la en un centre de consum i promoció permanent de productes i productors agroalimentaris de l’illa d’Eivissa. Per fer realitat aquest projecte s’impulsarà un contracte per a la prestació de l’activitat del bar/cafeteria a la seu del Consell, de durada de dos anys.
Aquesta cafeteria oferirà servei als quasi 300 treballadors de l’edifici del Consell, i també mantindrà un espai per a la promoció de productes i publicitat de productors locals. Els interessats en participar en el concurs hauran de presentar una carta de serveis i preus, i es premiarà la proposta de receptes amb varietats tradicionals locals, cuina de temporada i ús de productes ecològics.
A més, es realitzarà dos concursos de disseny. un de disseny gràfic -per crear una marca amb llenguatge visual propi, incloent-hi el nom-, i un altre de disseny d’interiors per a la sala i la terrassa, incloent el disseny del mobiliari i l’expositor.
Totes dues categories estaran premiades amb 2000 euros cadascuna i tres accèsits de 500 euros. Les bases dels concursos es publicaran en breu al BOIB.