@Noudiari/ Els restaurants de Santa Eulària des Riu inicien aquest dijous la cinquena edició del Gastrojueves, una iniciativa que permet degustar la carta dels establiments adherits a meitat de preu totes les nits de dijous des d’aquest 11 de febrer i fins el 28 d’abril, a excepció de Dijous Sant.
Enguany, els bons resultats de les convocatòries anteriors han aconseguit despertar l’interès per aquesta promoció d’un total de 16 establiments, 4 més que l’any passat. Es tracta dels establiments: Casa Juanito, Restaurante Chino Panda, Crepería La Vie en Rose, El Naranjo, Peralta (Sant Carles), Rincón de Pepe, Royalty, Xtu, Abrásame, Happy Carrot, Okinawa, Rincón Latino, Uttopia Resort, Mamma Luisa, El Nido i Royal India.
L’oferta gastronòmica d’enguany és més variada que mai, amb menjar tradicional eivissenc, cuina francesa, italiana, xinesa o hindú, així com locals vegetarians o especialitzats a carns a la brasa.
El Gastrojueves va sorgir per a incentivar el consum als negocis locals, demostrar que hi ha molts negocis que es mantenen oberts i en actiu durant l’hivern i per a facilitar a tots els vesins i visitants la possibilitat de tastar el millor de cadascun dels restaurants participants. Ara, la iniciativa continua amb fama ja consolidada dins la gent del poble de Santa Eulària però amb el repte d’aconseguir que vinguin clients d’altres racons de l’illa. Per a aconseguir aquest objectiu, es manté la promoció de dues hores d’estacionament gratuït per als clients, de forma que ja no hi ha excuses per a gaudir d’aquesta oferta. I com a premi per als clients, tots ells rebran un val per a poder assistir al cinema al Teatro España a meitat de preu.
La mecànica es manté tant senzilla com sempre: els clients podran gaudir a meitat de preu de qualsevol plat de la carta, inclosos postres; i únicament les begudes mantindran el seu preu habitual.