@Noudiari/ Eivissa serà present a la Fira Alimentària 2016 que es celebrarà a Barcelona del 25 al 28 d’abril de 2016, gràcies a la iniciativa del Consell d’Eivissa en col·laboració amb les confraries de pescadors d’Eivissa i Sant Antoni i la PIMEEF. Es promocionaran els productes agroalimentaris d’Eivissa amb l’objectiu de presentar-los com un atractiu turístic i afavorir així el desenvolupament dels sectors primari, elaborador, comerç i restaurador de l’illa d’Eivissa.
L’espai que es disposa és un format de gastro-bar, amb una barra de degustació on els cuiners eivissencs prepararan els plats vinculats als productes esmentats amb plats tradicionals i innovadors: gamba i llagosta, anyell i frits tradicionals, sobrassada i porc negre, amb taules temàtiques amb Vi d’Eivissa, Sobrassada, flaó i herbes eivissenques. A més el dimecres a la tarda es faran dos show-cookings protagonitzats per David Reartes i el porc negre i la sobrassada d’Eivissa i un segon per part de José Miguel Bonet i Manuel Antón (Agroturisme Can Lluc) amb la llagosta i la gamba vermella d’Eivissa com a ingredients estrella.
Els cuiners participants presentaran un seguit de plats «que posaran de relleu l’alta qualitat dels productes d’Eivissa», com ha destacat en la roda de premsa de presentació el conseller de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, Miquel Vericad. Potenciar els productes locals i la gastronomia com a atractius turístics també ajuda a «trencar el cercle viciós d’una petita producció» que pateix el sector primari i de l’elaboració, ha dit el conseller en la roda de premsa de presentació.
La participació d’Eivissa a Alimentària l’ha organitzat el Departament de Medi Ambient i Medi Rural i Marí en col·laboració amb els departaments de Presidència i Turisme i el d’Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals, mentre que l’organització i presència a la Fira va a càrrec de la Fundació de Promoció Turística d’Eivissa.
L’organització i presència es fa per mitjà de la Fundació de Promoció Turística d’Eivissa en el marc del conveni de col·laboració entre aquesta i el Consell Insular d’Eivissa. Es compta amb la col·laboració de les confraries de pescadors d’Eivissa i Sant Antoni de Portmany i les associacions de la Pimeef: cellers i viticultors, restauració i bars, carnissers, forners.
@Noudiari/ Eivissa serà present a la Fira Alimentària 2016 que es celebrarà a Barcelona del 25 al 28 d’abril de 2016, gràcies a la iniciativa del Consell d’Eivissa en col·laboració amb les confraries de pescadors d’Eivissa i Sant Antoni i la PIMEEF. Es promocionaran els productes agroalimentaris d’Eivissa amb l’objectiu de presentar-los com un atractiu turístic i afavorir així el desenvolupament dels sectors primari, elaborador, comerç i restaurador de l’illa d’Eivissa.
L’espai que es disposa és un format de gastro-bar, amb una barra de degustació on els cuiners eivissencs prepararan els plats vinculats als productes esmentats amb plats tradicionals i innovadors: gamba i llagosta, anyell i frits tradicionals, sobrassada i porc negre, amb taules temàtiques amb Vi d’Eivissa, Sobrassada, flaó i herbes eivissenques. A més el dimecres a la tarda es faran dos show-cookings protagonitzats per David Reartes i el porc negre i la sobrassada d’Eivissa i un segon per part de José Miguel Bonet i Manuel Antón (Agroturisme Can Lluc) amb la llagosta i la gamba vermella d’Eivissa com a ingredients estrella.
Els cuiners participants presentaran un seguit de plats «que posaran de relleu l’alta qualitat dels productes d’Eivissa», com ha destacat en la roda de premsa de presentació el conseller de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, Miquel Vericad. Potenciar els productes locals i la gastronomia com a atractius turístics també ajuda a «trencar el cercle viciós d’una petita producció» que pateix el sector primari i de l’elaboració, ha dit el conseller en la roda de premsa de presentació.
La participació d’Eivissa a Alimentària l’ha organitzat el Departament de Medi Ambient i Medi Rural i Marí en col·laboració amb els departaments de Presidència i Turisme i el d’Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals, mentre que l’organització i presència a la Fira va a càrrec de la Fundació de Promoció Turística d’Eivissa.
L’organització i presència es fa per mitjà de la Fundació de Promoció Turística d’Eivissa en el marc del conveni de col·laboració entre aquesta i el Consell Insular d’Eivissa. Es compta amb la col·laboració de les confraries de pescadors d’Eivissa i Sant Antoni de Portmany i les associacions de la Pimeef: cellers i viticultors, restauració i bars, carnissers, forners.
@Noudiari/ Eivissa serà present a la Fira Alimentària 2016 que es celebrarà a Barcelona del 25 al 28 d’abril de 2016, gràcies a la iniciativa del Consell d’Eivissa en col·laboració amb les confraries de pescadors d’Eivissa i Sant Antoni i la PIMEEF. Es promocionaran els productes agroalimentaris d’Eivissa amb l’objectiu de presentar-los com un atractiu turístic i afavorir així el desenvolupament dels sectors primari, elaborador, comerç i restaurador de l’illa d’Eivissa.
L’espai que es disposa és un format de gastro-bar, amb una barra de degustació on els cuiners eivissencs prepararan els plats vinculats als productes esmentats amb plats tradicionals i innovadors: gamba i llagosta, anyell i frits tradicionals, sobrassada i porc negre, amb taules temàtiques amb Vi d’Eivissa, Sobrassada, flaó i herbes eivissenques. A més el dimecres a la tarda es faran dos show-cookings protagonitzats per David Reartes i el porc negre i la sobrassada d’Eivissa i un segon per part de José Miguel Bonet i Manuel Antón (Agroturisme Can Lluc) amb la llagosta i la gamba vermella d’Eivissa com a ingredients estrella.
Els cuiners participants presentaran un seguit de plats «que posaran de relleu l’alta qualitat dels productes d’Eivissa», com ha destacat en la roda de premsa de presentació el conseller de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, Miquel Vericad. Potenciar els productes locals i la gastronomia com a atractius turístics també ajuda a «trencar el cercle viciós d’una petita producció» que pateix el sector primari i de l’elaboració, ha dit el conseller en la roda de premsa de presentació.
La participació d’Eivissa a Alimentària l’ha organitzat el Departament de Medi Ambient i Medi Rural i Marí en col·laboració amb els departaments de Presidència i Turisme i el d’Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals, mentre que l’organització i presència a la Fira va a càrrec de la Fundació de Promoció Turística d’Eivissa.
L’organització i presència es fa per mitjà de la Fundació de Promoció Turística d’Eivissa en el marc del conveni de col·laboració entre aquesta i el Consell Insular d’Eivissa. Es compta amb la col·laboració de les confraries de pescadors d’Eivissa i Sant Antoni de Portmany i les associacions de la Pimeef: cellers i viticultors, restauració i bars, carnissers, forners.
@Noudiari/ Eivissa serà present a la Fira Alimentària 2016 que es celebrarà a Barcelona del 25 al 28 d’abril de 2016, gràcies a la iniciativa del Consell d’Eivissa en col·laboració amb les confraries de pescadors d’Eivissa i Sant Antoni i la PIMEEF. Es promocionaran els productes agroalimentaris d’Eivissa amb l’objectiu de presentar-los com un atractiu turístic i afavorir així el desenvolupament dels sectors primari, elaborador, comerç i restaurador de l’illa d’Eivissa.
L’espai que es disposa és un format de gastro-bar, amb una barra de degustació on els cuiners eivissencs prepararan els plats vinculats als productes esmentats amb plats tradicionals i innovadors: gamba i llagosta, anyell i frits tradicionals, sobrassada i porc negre, amb taules temàtiques amb Vi d’Eivissa, Sobrassada, flaó i herbes eivissenques. A més el dimecres a la tarda es faran dos show-cookings protagonitzats per David Reartes i el porc negre i la sobrassada d’Eivissa i un segon per part de José Miguel Bonet i Manuel Antón (Agroturisme Can Lluc) amb la llagosta i la gamba vermella d’Eivissa com a ingredients estrella.
Els cuiners participants presentaran un seguit de plats «que posaran de relleu l’alta qualitat dels productes d’Eivissa», com ha destacat en la roda de premsa de presentació el conseller de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, Miquel Vericad. Potenciar els productes locals i la gastronomia com a atractius turístics també ajuda a «trencar el cercle viciós d’una petita producció» que pateix el sector primari i de l’elaboració, ha dit el conseller en la roda de premsa de presentació.
La participació d’Eivissa a Alimentària l’ha organitzat el Departament de Medi Ambient i Medi Rural i Marí en col·laboració amb els departaments de Presidència i Turisme i el d’Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals, mentre que l’organització i presència a la Fira va a càrrec de la Fundació de Promoció Turística d’Eivissa.
L’organització i presència es fa per mitjà de la Fundació de Promoció Turística d’Eivissa en el marc del conveni de col·laboració entre aquesta i el Consell Insular d’Eivissa. Es compta amb la col·laboració de les confraries de pescadors d’Eivissa i Sant Antoni de Portmany i les associacions de la Pimeef: cellers i viticultors, restauració i bars, carnissers, forners.
@Noudiari/ Eivissa serà present a la Fira Alimentària 2016 que es celebrarà a Barcelona del 25 al 28 d’abril de 2016, gràcies a la iniciativa del Consell d’Eivissa en col·laboració amb les confraries de pescadors d’Eivissa i Sant Antoni i la PIMEEF. Es promocionaran els productes agroalimentaris d’Eivissa amb l’objectiu de presentar-los com un atractiu turístic i afavorir així el desenvolupament dels sectors primari, elaborador, comerç i restaurador de l’illa d’Eivissa.
L’espai que es disposa és un format de gastro-bar, amb una barra de degustació on els cuiners eivissencs prepararan els plats vinculats als productes esmentats amb plats tradicionals i innovadors: gamba i llagosta, anyell i frits tradicionals, sobrassada i porc negre, amb taules temàtiques amb Vi d’Eivissa, Sobrassada, flaó i herbes eivissenques. A més el dimecres a la tarda es faran dos show-cookings protagonitzats per David Reartes i el porc negre i la sobrassada d’Eivissa i un segon per part de José Miguel Bonet i Manuel Antón (Agroturisme Can Lluc) amb la llagosta i la gamba vermella d’Eivissa com a ingredients estrella.
Els cuiners participants presentaran un seguit de plats «que posaran de relleu l’alta qualitat dels productes d’Eivissa», com ha destacat en la roda de premsa de presentació el conseller de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, Miquel Vericad. Potenciar els productes locals i la gastronomia com a atractius turístics també ajuda a «trencar el cercle viciós d’una petita producció» que pateix el sector primari i de l’elaboració, ha dit el conseller en la roda de premsa de presentació.
La participació d’Eivissa a Alimentària l’ha organitzat el Departament de Medi Ambient i Medi Rural i Marí en col·laboració amb els departaments de Presidència i Turisme i el d’Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals, mentre que l’organització i presència a la Fira va a càrrec de la Fundació de Promoció Turística d’Eivissa.
L’organització i presència es fa per mitjà de la Fundació de Promoció Turística d’Eivissa en el marc del conveni de col·laboració entre aquesta i el Consell Insular d’Eivissa. Es compta amb la col·laboració de les confraries de pescadors d’Eivissa i Sant Antoni de Portmany i les associacions de la Pimeef: cellers i viticultors, restauració i bars, carnissers, forners.
@Noudiari/ Eivissa serà present a la Fira Alimentària 2016 que es celebrarà a Barcelona del 25 al 28 d’abril de 2016, gràcies a la iniciativa del Consell d’Eivissa en col·laboració amb les confraries de pescadors d’Eivissa i Sant Antoni i la PIMEEF. Es promocionaran els productes agroalimentaris d’Eivissa amb l’objectiu de presentar-los com un atractiu turístic i afavorir així el desenvolupament dels sectors primari, elaborador, comerç i restaurador de l’illa d’Eivissa.
L’espai que es disposa és un format de gastro-bar, amb una barra de degustació on els cuiners eivissencs prepararan els plats vinculats als productes esmentats amb plats tradicionals i innovadors: gamba i llagosta, anyell i frits tradicionals, sobrassada i porc negre, amb taules temàtiques amb Vi d’Eivissa, Sobrassada, flaó i herbes eivissenques. A més el dimecres a la tarda es faran dos show-cookings protagonitzats per David Reartes i el porc negre i la sobrassada d’Eivissa i un segon per part de José Miguel Bonet i Manuel Antón (Agroturisme Can Lluc) amb la llagosta i la gamba vermella d’Eivissa com a ingredients estrella.
Els cuiners participants presentaran un seguit de plats «que posaran de relleu l’alta qualitat dels productes d’Eivissa», com ha destacat en la roda de premsa de presentació el conseller de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, Miquel Vericad. Potenciar els productes locals i la gastronomia com a atractius turístics també ajuda a «trencar el cercle viciós d’una petita producció» que pateix el sector primari i de l’elaboració, ha dit el conseller en la roda de premsa de presentació.
La participació d’Eivissa a Alimentària l’ha organitzat el Departament de Medi Ambient i Medi Rural i Marí en col·laboració amb els departaments de Presidència i Turisme i el d’Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals, mentre que l’organització i presència a la Fira va a càrrec de la Fundació de Promoció Turística d’Eivissa.
L’organització i presència es fa per mitjà de la Fundació de Promoció Turística d’Eivissa en el marc del conveni de col·laboració entre aquesta i el Consell Insular d’Eivissa. Es compta amb la col·laboració de les confraries de pescadors d’Eivissa i Sant Antoni de Portmany i les associacions de la Pimeef: cellers i viticultors, restauració i bars, carnissers, forners.
@Noudiari/ Eivissa serà present a la Fira Alimentària 2016 que es celebrarà a Barcelona del 25 al 28 d’abril de 2016, gràcies a la iniciativa del Consell d’Eivissa en col·laboració amb les confraries de pescadors d’Eivissa i Sant Antoni i la PIMEEF. Es promocionaran els productes agroalimentaris d’Eivissa amb l’objectiu de presentar-los com un atractiu turístic i afavorir així el desenvolupament dels sectors primari, elaborador, comerç i restaurador de l’illa d’Eivissa.
L’espai que es disposa és un format de gastro-bar, amb una barra de degustació on els cuiners eivissencs prepararan els plats vinculats als productes esmentats amb plats tradicionals i innovadors: gamba i llagosta, anyell i frits tradicionals, sobrassada i porc negre, amb taules temàtiques amb Vi d’Eivissa, Sobrassada, flaó i herbes eivissenques. A més el dimecres a la tarda es faran dos show-cookings protagonitzats per David Reartes i el porc negre i la sobrassada d’Eivissa i un segon per part de José Miguel Bonet i Manuel Antón (Agroturisme Can Lluc) amb la llagosta i la gamba vermella d’Eivissa com a ingredients estrella.
Els cuiners participants presentaran un seguit de plats «que posaran de relleu l’alta qualitat dels productes d’Eivissa», com ha destacat en la roda de premsa de presentació el conseller de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, Miquel Vericad. Potenciar els productes locals i la gastronomia com a atractius turístics també ajuda a «trencar el cercle viciós d’una petita producció» que pateix el sector primari i de l’elaboració, ha dit el conseller en la roda de premsa de presentació.
La participació d’Eivissa a Alimentària l’ha organitzat el Departament de Medi Ambient i Medi Rural i Marí en col·laboració amb els departaments de Presidència i Turisme i el d’Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals, mentre que l’organització i presència a la Fira va a càrrec de la Fundació de Promoció Turística d’Eivissa.
L’organització i presència es fa per mitjà de la Fundació de Promoció Turística d’Eivissa en el marc del conveni de col·laboració entre aquesta i el Consell Insular d’Eivissa. Es compta amb la col·laboració de les confraries de pescadors d’Eivissa i Sant Antoni de Portmany i les associacions de la Pimeef: cellers i viticultors, restauració i bars, carnissers, forners.
@Noudiari/ Eivissa serà present a la Fira Alimentària 2016 que es celebrarà a Barcelona del 25 al 28 d’abril de 2016, gràcies a la iniciativa del Consell d’Eivissa en col·laboració amb les confraries de pescadors d’Eivissa i Sant Antoni i la PIMEEF. Es promocionaran els productes agroalimentaris d’Eivissa amb l’objectiu de presentar-los com un atractiu turístic i afavorir així el desenvolupament dels sectors primari, elaborador, comerç i restaurador de l’illa d’Eivissa.
L’espai que es disposa és un format de gastro-bar, amb una barra de degustació on els cuiners eivissencs prepararan els plats vinculats als productes esmentats amb plats tradicionals i innovadors: gamba i llagosta, anyell i frits tradicionals, sobrassada i porc negre, amb taules temàtiques amb Vi d’Eivissa, Sobrassada, flaó i herbes eivissenques. A més el dimecres a la tarda es faran dos show-cookings protagonitzats per David Reartes i el porc negre i la sobrassada d’Eivissa i un segon per part de José Miguel Bonet i Manuel Antón (Agroturisme Can Lluc) amb la llagosta i la gamba vermella d’Eivissa com a ingredients estrella.
Els cuiners participants presentaran un seguit de plats «que posaran de relleu l’alta qualitat dels productes d’Eivissa», com ha destacat en la roda de premsa de presentació el conseller de Medi Ambient i Medi Rural i Marí, Miquel Vericad. Potenciar els productes locals i la gastronomia com a atractius turístics també ajuda a «trencar el cercle viciós d’una petita producció» que pateix el sector primari i de l’elaboració, ha dit el conseller en la roda de premsa de presentació.
La participació d’Eivissa a Alimentària l’ha organitzat el Departament de Medi Ambient i Medi Rural i Marí en col·laboració amb els departaments de Presidència i Turisme i el d’Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals, mentre que l’organització i presència a la Fira va a càrrec de la Fundació de Promoció Turística d’Eivissa.
L’organització i presència es fa per mitjà de la Fundació de Promoció Turística d’Eivissa en el marc del conveni de col·laboració entre aquesta i el Consell Insular d’Eivissa. Es compta amb la col·laboració de les confraries de pescadors d’Eivissa i Sant Antoni de Portmany i les associacions de la Pimeef: cellers i viticultors, restauració i bars, carnissers, forners.