@Noudiari/Prop de 30 boixos i boixes han participat avui al taller de flaó dirigit pel xef Íñigo Rodríguez, una activitat organitzada dins el programa de les Jornades Gastronòmiques de tardor Eivissa Sabor, que organitza el Consell d’Eivissa i Pimeef.
Al taller de cuina han participat menors d’entre 8 i 14 anys que han elaborat el seu propi flaó en versió tradicional i han après les tècniques que utilitza el xef del restaurant de l’Hotel Pacha per mantenir el sabor més autèntic en la versió moderna.
El director insular de Turisme, Vicent Torres ‘Benet’, ha donat la benvinguda als nens, els ha lliurat els davantals amb la marca d’Eivissa que podran guardar com a record d’aquesta experiència i ha recordat que «el flaó és una recepta medieval que forma part de la nostra cultura, les nostres tradicions i la nostra forma de vida «.
‘Benet’ ha afegit que «el flaó és un senyal d’identitat d’Eivissa i per això és important que els turistes que visiten Eivissa coneguin aquesta recepta i la nostra gastronomia, però també volem apostar perquè els més petits valorin aquestes postres tradicional i puguin gaudir de la seva elaboració, perquè d’aquesta manera els ajudem a continuar amb la tradició ja que ells puguin també promocionar la nostra gastronomia en un futur «.
El taller de flaó forma part de les jornades gastronòmiques Eivissa Sabor, que ofereixen menús a 20 euros i tapes a 5 euros en restaurants de tota l’illa, fins al proper 30 de novembre.