@Noudiari/ L’Ajuntament d’Eivissa ha presentat, durant la tercera jornada de la Fira Turística de Fitur a Madrid, la nova edició del certamen “Patrimoni Gastronòmic” que comença aquest cap de setmana i finalitza el 17 de març i al que s’han adherit 13 restaurants de la ciutat d’Eivissa.
Es tracta de la cinquena edició de les jornades de Patrimoni Gastronòmic, on podran degustar-se menús temàtics per assaborir la gastronomia de països i ciutats Patrimoni de la Humanitat, uns menús que estan elaborats especialment per aquestes jornades.
Els menús temàtics costaran 18 euros (beguda inclosa) i estaran composts d’un entrant, plat principal i postres. La campanya està realitzada en col·laboració amb la Petita i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera.
L’objectiu és donar a conèixer la gastronomia d’Eivissa i els restaurants que estan oberts durant el mes d’hivern a la ciutat. En aquesta edició hi participen La Brisa, Ca n’Alfredo, El Hotel Pacha, Districte Hipérbole, América, Mesón El Gallego, La Dispensa, Sa Nansa, s’Atmeteller, Peter Pan, Marina Botafoch, El Cigarral i Ancient People.
En aquesta edició també s’han organitzat dues jornades gastronòmiques dirigides a professionals i amants de la gastronomia que tindran lloc el dimecres i dijous 22 i 23 de febrer i dimecres 15 de març. Es tracta d’un curs de cuina de carnestoltes i un curs de cuina de quaresma. La gastronomia d’un poble també és Patrimoni de la Humanitat i enguany es vol recuperar la cuina vinculada a dos moments especials. Dos tallers i cuines oposades però igualment saboroses.
Per a l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, “aquestes jornades signifiquen posar en valor un dels bens més importants de la nostra història, la gastronomia”.
La regidora de Turisme, Glòria Corral, ha volgut agrair la implicació de tot el sector en la creació d’un producte turístic molt reconegut per a tots els visitants i pels propis residents.
Per altra banda, durant tots els caps de setmana del mes de març es podrà gaudir d’aperitius i tapes marineres al Port d’Eivissa. Els restaurants del Port d’Eivissa oferiran el programa “Peix al Port”, es tracta d’unes degustacions de tapes i plats elaborats amb productes procedents de la nostra mar.
Un apunte important , sa beguda no esta inclosa.
Y es Rte Marina Botafoch no exixteix.
Es IT ubicat a sa Marina Botafoch