@Noudiari/El Consell d’Eivissa vol fer pública la seua felicitació al xef del Restaurant Es Ventall, José Miguel Bonet, per haver portat la gastronomia eivissenca al reconeixement internacional que suposa la fira Madrid Fusión. Bonet ha estat un dels candidats al premi com a cuiner revelació 2017, que finalment ha recaigut en un xef d’un restaurant d’Andalusia.
El director insular d’Agricultura, Vicent Tur, que ha acompanyat Bonet en l’acte d’avui en representació del Consell Insular, ha destacat que «l’èxit ja estava aconseguit, amb aquesta nominació». Vicent Tur ha agraït a Bonet que hagi portat el nom d’Eivissa «a primera línia» en la fira gastronòmica més important, com és Madrid Fusión. En la votació a través de les xarxes socials, el cuiner eivissenc ha quedat en segon lloc, com s’ha explicat en l’acte d’avui de lliurament del premi al cuiner revelació.
El president de la fira, José Carlos Capel, ha destacat la importància de la proposta gastronòmica de Bonet, que «ha evolucionat des de la cuina tradicional i un forn de llenya».
José Miguel Bonet ha agraït «l’impuls del Consell Insular a la gastronomia de l’illa i els resultats aconseguits després del viatge a Eivissa dels periodistes fundadors de Madrid Fusíon José Carlos Capel i Julia Pérez, que va ser organitzat pel Consell i la Fundació de Promoció Turística.
Magnífic vehicle de promoció
De la mateixa manera, «s’han aconseguit moltes votacions per al Restaurant es Ventall per part dels periodistes gastronòmics nacionals que han visitat l’illa, en el marc de les anteriors jornades gastronòmiques. Veim que aquests esforços per donar visibilitat nacional als xefs i productes d’Eivissa comença a donar fruits, però s’ha de continuar», ha dit el xef eivissenc.
Vicent Tur ha conclòs assenyalant que «les 2.000 tapes que s’han servit durant la fira són un magnífic vehicle de promoció de la gastronomia, els productes i la marca Sabors d’Eivissa. Per tot això, el balanç és molt positiu en l’estratègia per posicionar a Eivissa com a destinació turística gastronòmic».
En l’última jornada, el president de Madrid Fusión i la periodista Júlia Pérez s’han acostat a l’estand d’Eivissa i han felicitat a tota la delegació per l’esforç realitzat i han provat algunes tapes, com la croqueta de bullit de peix o la versió de frita de calamar.
Durant els tres dies que ha durat l’esdeveniment, fins a Madrid Fusion s’han desplaçat a l’estand organitzat pel Consell Insular i la Fundació Turística un total de 10 cuiners i 7 restaurants d’Eivissa, que han ofert receptes tradicionals com el sofrit pagès, els calamars farcits de sobrassada o la salsa de Nadal. Al costat d’aquests, s’ha pogut tastar versions més innovadores del flaó, els calamars amb sobrassada o elaboracions amb gerret.
El Consell d’Eivissa participa per segon any a Madrid Fusión amb estand propi per promocionar la marca Sabors d’Eivissa i les Jornades Gastronòmiques de primavera, que se celebraran del 20 d’abril al 28 de maig i que inclouran la celebració del II Fòrum de Gastronomia de la Mediterrània, previst pel 15 de maig.
@Noudiari/El Consell d’Eivissa vol fer pública la seua felicitació al xef del Restaurant Es Ventall, José Miguel Bonet, per haver portat la gastronomia eivissenca al reconeixement internacional que suposa la fira Madrid Fusión. Bonet ha estat un dels candidats al premi com a cuiner revelació 2017, que finalment ha recaigut en un xef d’un restaurant d’Andalusia.
El director insular d’Agricultura, Vicent Tur, que ha acompanyat Bonet en l’acte d’avui en representació del Consell Insular, ha destacat que «l’èxit ja estava aconseguit, amb aquesta nominació». Vicent Tur ha agraït a Bonet que hagi portat el nom d’Eivissa «a primera línia» en la fira gastronòmica més important, com és Madrid Fusión. En la votació a través de les xarxes socials, el cuiner eivissenc ha quedat en segon lloc, com s’ha explicat en l’acte d’avui de lliurament del premi al cuiner revelació.
El president de la fira, José Carlos Capel, ha destacat la importància de la proposta gastronòmica de Bonet, que «ha evolucionat des de la cuina tradicional i un forn de llenya».
José Miguel Bonet ha agraït «l’impuls del Consell Insular a la gastronomia de l’illa i els resultats aconseguits després del viatge a Eivissa dels periodistes fundadors de Madrid Fusíon José Carlos Capel i Julia Pérez, que va ser organitzat pel Consell i la Fundació de Promoció Turística.
Magnífic vehicle de promoció
De la mateixa manera, «s’han aconseguit moltes votacions per al Restaurant es Ventall per part dels periodistes gastronòmics nacionals que han visitat l’illa, en el marc de les anteriors jornades gastronòmiques. Veim que aquests esforços per donar visibilitat nacional als xefs i productes d’Eivissa comença a donar fruits, però s’ha de continuar», ha dit el xef eivissenc.
Vicent Tur ha conclòs assenyalant que «les 2.000 tapes que s’han servit durant la fira són un magnífic vehicle de promoció de la gastronomia, els productes i la marca Sabors d’Eivissa. Per tot això, el balanç és molt positiu en l’estratègia per posicionar a Eivissa com a destinació turística gastronòmic».
En l’última jornada, el president de Madrid Fusión i la periodista Júlia Pérez s’han acostat a l’estand d’Eivissa i han felicitat a tota la delegació per l’esforç realitzat i han provat algunes tapes, com la croqueta de bullit de peix o la versió de frita de calamar.
Durant els tres dies que ha durat l’esdeveniment, fins a Madrid Fusion s’han desplaçat a l’estand organitzat pel Consell Insular i la Fundació Turística un total de 10 cuiners i 7 restaurants d’Eivissa, que han ofert receptes tradicionals com el sofrit pagès, els calamars farcits de sobrassada o la salsa de Nadal. Al costat d’aquests, s’ha pogut tastar versions més innovadores del flaó, els calamars amb sobrassada o elaboracions amb gerret.
El Consell d’Eivissa participa per segon any a Madrid Fusión amb estand propi per promocionar la marca Sabors d’Eivissa i les Jornades Gastronòmiques de primavera, que se celebraran del 20 d’abril al 28 de maig i que inclouran la celebració del II Fòrum de Gastronomia de la Mediterrània, previst pel 15 de maig.
@Noudiari/El Consell d’Eivissa vol fer pública la seua felicitació al xef del Restaurant Es Ventall, José Miguel Bonet, per haver portat la gastronomia eivissenca al reconeixement internacional que suposa la fira Madrid Fusión. Bonet ha estat un dels candidats al premi com a cuiner revelació 2017, que finalment ha recaigut en un xef d’un restaurant d’Andalusia.
El director insular d’Agricultura, Vicent Tur, que ha acompanyat Bonet en l’acte d’avui en representació del Consell Insular, ha destacat que «l’èxit ja estava aconseguit, amb aquesta nominació». Vicent Tur ha agraït a Bonet que hagi portat el nom d’Eivissa «a primera línia» en la fira gastronòmica més important, com és Madrid Fusión. En la votació a través de les xarxes socials, el cuiner eivissenc ha quedat en segon lloc, com s’ha explicat en l’acte d’avui de lliurament del premi al cuiner revelació.
El president de la fira, José Carlos Capel, ha destacat la importància de la proposta gastronòmica de Bonet, que «ha evolucionat des de la cuina tradicional i un forn de llenya».
José Miguel Bonet ha agraït «l’impuls del Consell Insular a la gastronomia de l’illa i els resultats aconseguits després del viatge a Eivissa dels periodistes fundadors de Madrid Fusíon José Carlos Capel i Julia Pérez, que va ser organitzat pel Consell i la Fundació de Promoció Turística.
Magnífic vehicle de promoció
De la mateixa manera, «s’han aconseguit moltes votacions per al Restaurant es Ventall per part dels periodistes gastronòmics nacionals que han visitat l’illa, en el marc de les anteriors jornades gastronòmiques. Veim que aquests esforços per donar visibilitat nacional als xefs i productes d’Eivissa comença a donar fruits, però s’ha de continuar», ha dit el xef eivissenc.
Vicent Tur ha conclòs assenyalant que «les 2.000 tapes que s’han servit durant la fira són un magnífic vehicle de promoció de la gastronomia, els productes i la marca Sabors d’Eivissa. Per tot això, el balanç és molt positiu en l’estratègia per posicionar a Eivissa com a destinació turística gastronòmic».
En l’última jornada, el president de Madrid Fusión i la periodista Júlia Pérez s’han acostat a l’estand d’Eivissa i han felicitat a tota la delegació per l’esforç realitzat i han provat algunes tapes, com la croqueta de bullit de peix o la versió de frita de calamar.
Durant els tres dies que ha durat l’esdeveniment, fins a Madrid Fusion s’han desplaçat a l’estand organitzat pel Consell Insular i la Fundació Turística un total de 10 cuiners i 7 restaurants d’Eivissa, que han ofert receptes tradicionals com el sofrit pagès, els calamars farcits de sobrassada o la salsa de Nadal. Al costat d’aquests, s’ha pogut tastar versions més innovadores del flaó, els calamars amb sobrassada o elaboracions amb gerret.
El Consell d’Eivissa participa per segon any a Madrid Fusión amb estand propi per promocionar la marca Sabors d’Eivissa i les Jornades Gastronòmiques de primavera, que se celebraran del 20 d’abril al 28 de maig i que inclouran la celebració del II Fòrum de Gastronomia de la Mediterrània, previst pel 15 de maig.
@Noudiari/El Consell d’Eivissa vol fer pública la seua felicitació al xef del Restaurant Es Ventall, José Miguel Bonet, per haver portat la gastronomia eivissenca al reconeixement internacional que suposa la fira Madrid Fusión. Bonet ha estat un dels candidats al premi com a cuiner revelació 2017, que finalment ha recaigut en un xef d’un restaurant d’Andalusia.
El director insular d’Agricultura, Vicent Tur, que ha acompanyat Bonet en l’acte d’avui en representació del Consell Insular, ha destacat que «l’èxit ja estava aconseguit, amb aquesta nominació». Vicent Tur ha agraït a Bonet que hagi portat el nom d’Eivissa «a primera línia» en la fira gastronòmica més important, com és Madrid Fusión. En la votació a través de les xarxes socials, el cuiner eivissenc ha quedat en segon lloc, com s’ha explicat en l’acte d’avui de lliurament del premi al cuiner revelació.
El president de la fira, José Carlos Capel, ha destacat la importància de la proposta gastronòmica de Bonet, que «ha evolucionat des de la cuina tradicional i un forn de llenya».
José Miguel Bonet ha agraït «l’impuls del Consell Insular a la gastronomia de l’illa i els resultats aconseguits després del viatge a Eivissa dels periodistes fundadors de Madrid Fusíon José Carlos Capel i Julia Pérez, que va ser organitzat pel Consell i la Fundació de Promoció Turística.
Magnífic vehicle de promoció
De la mateixa manera, «s’han aconseguit moltes votacions per al Restaurant es Ventall per part dels periodistes gastronòmics nacionals que han visitat l’illa, en el marc de les anteriors jornades gastronòmiques. Veim que aquests esforços per donar visibilitat nacional als xefs i productes d’Eivissa comença a donar fruits, però s’ha de continuar», ha dit el xef eivissenc.
Vicent Tur ha conclòs assenyalant que «les 2.000 tapes que s’han servit durant la fira són un magnífic vehicle de promoció de la gastronomia, els productes i la marca Sabors d’Eivissa. Per tot això, el balanç és molt positiu en l’estratègia per posicionar a Eivissa com a destinació turística gastronòmic».
En l’última jornada, el president de Madrid Fusión i la periodista Júlia Pérez s’han acostat a l’estand d’Eivissa i han felicitat a tota la delegació per l’esforç realitzat i han provat algunes tapes, com la croqueta de bullit de peix o la versió de frita de calamar.
Durant els tres dies que ha durat l’esdeveniment, fins a Madrid Fusion s’han desplaçat a l’estand organitzat pel Consell Insular i la Fundació Turística un total de 10 cuiners i 7 restaurants d’Eivissa, que han ofert receptes tradicionals com el sofrit pagès, els calamars farcits de sobrassada o la salsa de Nadal. Al costat d’aquests, s’ha pogut tastar versions més innovadores del flaó, els calamars amb sobrassada o elaboracions amb gerret.
El Consell d’Eivissa participa per segon any a Madrid Fusión amb estand propi per promocionar la marca Sabors d’Eivissa i les Jornades Gastronòmiques de primavera, que se celebraran del 20 d’abril al 28 de maig i que inclouran la celebració del II Fòrum de Gastronomia de la Mediterrània, previst pel 15 de maig.
@Noudiari/El Consell d’Eivissa vol fer pública la seua felicitació al xef del Restaurant Es Ventall, José Miguel Bonet, per haver portat la gastronomia eivissenca al reconeixement internacional que suposa la fira Madrid Fusión. Bonet ha estat un dels candidats al premi com a cuiner revelació 2017, que finalment ha recaigut en un xef d’un restaurant d’Andalusia.
El director insular d’Agricultura, Vicent Tur, que ha acompanyat Bonet en l’acte d’avui en representació del Consell Insular, ha destacat que «l’èxit ja estava aconseguit, amb aquesta nominació». Vicent Tur ha agraït a Bonet que hagi portat el nom d’Eivissa «a primera línia» en la fira gastronòmica més important, com és Madrid Fusión. En la votació a través de les xarxes socials, el cuiner eivissenc ha quedat en segon lloc, com s’ha explicat en l’acte d’avui de lliurament del premi al cuiner revelació.
El president de la fira, José Carlos Capel, ha destacat la importància de la proposta gastronòmica de Bonet, que «ha evolucionat des de la cuina tradicional i un forn de llenya».
José Miguel Bonet ha agraït «l’impuls del Consell Insular a la gastronomia de l’illa i els resultats aconseguits després del viatge a Eivissa dels periodistes fundadors de Madrid Fusíon José Carlos Capel i Julia Pérez, que va ser organitzat pel Consell i la Fundació de Promoció Turística.
Magnífic vehicle de promoció
De la mateixa manera, «s’han aconseguit moltes votacions per al Restaurant es Ventall per part dels periodistes gastronòmics nacionals que han visitat l’illa, en el marc de les anteriors jornades gastronòmiques. Veim que aquests esforços per donar visibilitat nacional als xefs i productes d’Eivissa comença a donar fruits, però s’ha de continuar», ha dit el xef eivissenc.
Vicent Tur ha conclòs assenyalant que «les 2.000 tapes que s’han servit durant la fira són un magnífic vehicle de promoció de la gastronomia, els productes i la marca Sabors d’Eivissa. Per tot això, el balanç és molt positiu en l’estratègia per posicionar a Eivissa com a destinació turística gastronòmic».
En l’última jornada, el president de Madrid Fusión i la periodista Júlia Pérez s’han acostat a l’estand d’Eivissa i han felicitat a tota la delegació per l’esforç realitzat i han provat algunes tapes, com la croqueta de bullit de peix o la versió de frita de calamar.
Durant els tres dies que ha durat l’esdeveniment, fins a Madrid Fusion s’han desplaçat a l’estand organitzat pel Consell Insular i la Fundació Turística un total de 10 cuiners i 7 restaurants d’Eivissa, que han ofert receptes tradicionals com el sofrit pagès, els calamars farcits de sobrassada o la salsa de Nadal. Al costat d’aquests, s’ha pogut tastar versions més innovadores del flaó, els calamars amb sobrassada o elaboracions amb gerret.
El Consell d’Eivissa participa per segon any a Madrid Fusión amb estand propi per promocionar la marca Sabors d’Eivissa i les Jornades Gastronòmiques de primavera, que se celebraran del 20 d’abril al 28 de maig i que inclouran la celebració del II Fòrum de Gastronomia de la Mediterrània, previst pel 15 de maig.
@Noudiari/El Consell d’Eivissa vol fer pública la seua felicitació al xef del Restaurant Es Ventall, José Miguel Bonet, per haver portat la gastronomia eivissenca al reconeixement internacional que suposa la fira Madrid Fusión. Bonet ha estat un dels candidats al premi com a cuiner revelació 2017, que finalment ha recaigut en un xef d’un restaurant d’Andalusia.
El director insular d’Agricultura, Vicent Tur, que ha acompanyat Bonet en l’acte d’avui en representació del Consell Insular, ha destacat que «l’èxit ja estava aconseguit, amb aquesta nominació». Vicent Tur ha agraït a Bonet que hagi portat el nom d’Eivissa «a primera línia» en la fira gastronòmica més important, com és Madrid Fusión. En la votació a través de les xarxes socials, el cuiner eivissenc ha quedat en segon lloc, com s’ha explicat en l’acte d’avui de lliurament del premi al cuiner revelació.
El president de la fira, José Carlos Capel, ha destacat la importància de la proposta gastronòmica de Bonet, que «ha evolucionat des de la cuina tradicional i un forn de llenya».
José Miguel Bonet ha agraït «l’impuls del Consell Insular a la gastronomia de l’illa i els resultats aconseguits després del viatge a Eivissa dels periodistes fundadors de Madrid Fusíon José Carlos Capel i Julia Pérez, que va ser organitzat pel Consell i la Fundació de Promoció Turística.
Magnífic vehicle de promoció
De la mateixa manera, «s’han aconseguit moltes votacions per al Restaurant es Ventall per part dels periodistes gastronòmics nacionals que han visitat l’illa, en el marc de les anteriors jornades gastronòmiques. Veim que aquests esforços per donar visibilitat nacional als xefs i productes d’Eivissa comença a donar fruits, però s’ha de continuar», ha dit el xef eivissenc.
Vicent Tur ha conclòs assenyalant que «les 2.000 tapes que s’han servit durant la fira són un magnífic vehicle de promoció de la gastronomia, els productes i la marca Sabors d’Eivissa. Per tot això, el balanç és molt positiu en l’estratègia per posicionar a Eivissa com a destinació turística gastronòmic».
En l’última jornada, el president de Madrid Fusión i la periodista Júlia Pérez s’han acostat a l’estand d’Eivissa i han felicitat a tota la delegació per l’esforç realitzat i han provat algunes tapes, com la croqueta de bullit de peix o la versió de frita de calamar.
Durant els tres dies que ha durat l’esdeveniment, fins a Madrid Fusion s’han desplaçat a l’estand organitzat pel Consell Insular i la Fundació Turística un total de 10 cuiners i 7 restaurants d’Eivissa, que han ofert receptes tradicionals com el sofrit pagès, els calamars farcits de sobrassada o la salsa de Nadal. Al costat d’aquests, s’ha pogut tastar versions més innovadores del flaó, els calamars amb sobrassada o elaboracions amb gerret.
El Consell d’Eivissa participa per segon any a Madrid Fusión amb estand propi per promocionar la marca Sabors d’Eivissa i les Jornades Gastronòmiques de primavera, que se celebraran del 20 d’abril al 28 de maig i que inclouran la celebració del II Fòrum de Gastronomia de la Mediterrània, previst pel 15 de maig.
@Noudiari/El Consell d’Eivissa vol fer pública la seua felicitació al xef del Restaurant Es Ventall, José Miguel Bonet, per haver portat la gastronomia eivissenca al reconeixement internacional que suposa la fira Madrid Fusión. Bonet ha estat un dels candidats al premi com a cuiner revelació 2017, que finalment ha recaigut en un xef d’un restaurant d’Andalusia.
El director insular d’Agricultura, Vicent Tur, que ha acompanyat Bonet en l’acte d’avui en representació del Consell Insular, ha destacat que «l’èxit ja estava aconseguit, amb aquesta nominació». Vicent Tur ha agraït a Bonet que hagi portat el nom d’Eivissa «a primera línia» en la fira gastronòmica més important, com és Madrid Fusión. En la votació a través de les xarxes socials, el cuiner eivissenc ha quedat en segon lloc, com s’ha explicat en l’acte d’avui de lliurament del premi al cuiner revelació.
El president de la fira, José Carlos Capel, ha destacat la importància de la proposta gastronòmica de Bonet, que «ha evolucionat des de la cuina tradicional i un forn de llenya».
José Miguel Bonet ha agraït «l’impuls del Consell Insular a la gastronomia de l’illa i els resultats aconseguits després del viatge a Eivissa dels periodistes fundadors de Madrid Fusíon José Carlos Capel i Julia Pérez, que va ser organitzat pel Consell i la Fundació de Promoció Turística.
Magnífic vehicle de promoció
De la mateixa manera, «s’han aconseguit moltes votacions per al Restaurant es Ventall per part dels periodistes gastronòmics nacionals que han visitat l’illa, en el marc de les anteriors jornades gastronòmiques. Veim que aquests esforços per donar visibilitat nacional als xefs i productes d’Eivissa comença a donar fruits, però s’ha de continuar», ha dit el xef eivissenc.
Vicent Tur ha conclòs assenyalant que «les 2.000 tapes que s’han servit durant la fira són un magnífic vehicle de promoció de la gastronomia, els productes i la marca Sabors d’Eivissa. Per tot això, el balanç és molt positiu en l’estratègia per posicionar a Eivissa com a destinació turística gastronòmic».
En l’última jornada, el president de Madrid Fusión i la periodista Júlia Pérez s’han acostat a l’estand d’Eivissa i han felicitat a tota la delegació per l’esforç realitzat i han provat algunes tapes, com la croqueta de bullit de peix o la versió de frita de calamar.
Durant els tres dies que ha durat l’esdeveniment, fins a Madrid Fusion s’han desplaçat a l’estand organitzat pel Consell Insular i la Fundació Turística un total de 10 cuiners i 7 restaurants d’Eivissa, que han ofert receptes tradicionals com el sofrit pagès, els calamars farcits de sobrassada o la salsa de Nadal. Al costat d’aquests, s’ha pogut tastar versions més innovadores del flaó, els calamars amb sobrassada o elaboracions amb gerret.
El Consell d’Eivissa participa per segon any a Madrid Fusión amb estand propi per promocionar la marca Sabors d’Eivissa i les Jornades Gastronòmiques de primavera, que se celebraran del 20 d’abril al 28 de maig i que inclouran la celebració del II Fòrum de Gastronomia de la Mediterrània, previst pel 15 de maig.
@Noudiari/El Consell d’Eivissa vol fer pública la seua felicitació al xef del Restaurant Es Ventall, José Miguel Bonet, per haver portat la gastronomia eivissenca al reconeixement internacional que suposa la fira Madrid Fusión. Bonet ha estat un dels candidats al premi com a cuiner revelació 2017, que finalment ha recaigut en un xef d’un restaurant d’Andalusia.
El director insular d’Agricultura, Vicent Tur, que ha acompanyat Bonet en l’acte d’avui en representació del Consell Insular, ha destacat que «l’èxit ja estava aconseguit, amb aquesta nominació». Vicent Tur ha agraït a Bonet que hagi portat el nom d’Eivissa «a primera línia» en la fira gastronòmica més important, com és Madrid Fusión. En la votació a través de les xarxes socials, el cuiner eivissenc ha quedat en segon lloc, com s’ha explicat en l’acte d’avui de lliurament del premi al cuiner revelació.
El president de la fira, José Carlos Capel, ha destacat la importància de la proposta gastronòmica de Bonet, que «ha evolucionat des de la cuina tradicional i un forn de llenya».
José Miguel Bonet ha agraït «l’impuls del Consell Insular a la gastronomia de l’illa i els resultats aconseguits després del viatge a Eivissa dels periodistes fundadors de Madrid Fusíon José Carlos Capel i Julia Pérez, que va ser organitzat pel Consell i la Fundació de Promoció Turística.
Magnífic vehicle de promoció
De la mateixa manera, «s’han aconseguit moltes votacions per al Restaurant es Ventall per part dels periodistes gastronòmics nacionals que han visitat l’illa, en el marc de les anteriors jornades gastronòmiques. Veim que aquests esforços per donar visibilitat nacional als xefs i productes d’Eivissa comença a donar fruits, però s’ha de continuar», ha dit el xef eivissenc.
Vicent Tur ha conclòs assenyalant que «les 2.000 tapes que s’han servit durant la fira són un magnífic vehicle de promoció de la gastronomia, els productes i la marca Sabors d’Eivissa. Per tot això, el balanç és molt positiu en l’estratègia per posicionar a Eivissa com a destinació turística gastronòmic».
En l’última jornada, el president de Madrid Fusión i la periodista Júlia Pérez s’han acostat a l’estand d’Eivissa i han felicitat a tota la delegació per l’esforç realitzat i han provat algunes tapes, com la croqueta de bullit de peix o la versió de frita de calamar.
Durant els tres dies que ha durat l’esdeveniment, fins a Madrid Fusion s’han desplaçat a l’estand organitzat pel Consell Insular i la Fundació Turística un total de 10 cuiners i 7 restaurants d’Eivissa, que han ofert receptes tradicionals com el sofrit pagès, els calamars farcits de sobrassada o la salsa de Nadal. Al costat d’aquests, s’ha pogut tastar versions més innovadores del flaó, els calamars amb sobrassada o elaboracions amb gerret.
El Consell d’Eivissa participa per segon any a Madrid Fusión amb estand propi per promocionar la marca Sabors d’Eivissa i les Jornades Gastronòmiques de primavera, que se celebraran del 20 d’abril al 28 de maig i que inclouran la celebració del II Fòrum de Gastronomia de la Mediterrània, previst pel 15 de maig.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.
Funcional Always active
El almacenamiento o acceso técnico es estrictamente necesario para el propósito legítimo de permitir el uso de un servicio específico explícitamente solicitado por el abonado o usuario, o con el único propósito de llevar a cabo la transmisión de una comunicación a través de una red de comunicaciones electrónicas.
Preferencias
El almacenamiento o acceso técnico es necesario para la finalidad legítima de almacenar preferencias no solicitadas por el abonado o usuario.
Estadísticas
El almacenamiento o acceso técnico que es utilizado exclusivamente con fines estadísticos.El almacenamiento o acceso técnico que se utiliza exclusivamente con fines estadísticos anónimos. Sin un requerimiento, el cumplimiento voluntario por parte de tu Proveedor de servicios de Internet, o los registros adicionales de un tercero, la información almacenada o recuperada sólo para este propósito no se puede utilizar para identificarte.
Marketing
El almacenamiento o acceso técnico es necesario para crear perfiles de usuario para enviar publicidad, o para rastrear al usuario en una web o en varias web con fines de marketing similares.
AVISO LEGAL Los contenidos generados por Noudiari se encuentran bajo CC BY-NC 3.0 ES
Noudiari.es, Avinguda Isidor Macabich, 41, 1-B, Eivissa, Illes Balears
redaccion@noudiari.es
Noudiari es un proyecto de La Pitiusa de Internet SL, NIF B57810103. Política de cookies y Declaración de privacidad Hecho con Wordpress