@Noudiari/Un total de 125 professionals del sector d’hoteleria i restauració han assistit avui en el Taller Magistral de Formació en Sala, impartit pels majors experts en la matèria en l’àmbit estatal i que s’ha celebrat avui a l’agroturisme Atzaró, en el marc de les Jornades Gastronòmiques Eivissa Sabor que organitzen el Consell d’Eivissa, la Fundació de Promoció Turística i PIMEEF Restauració.
El director insular de Turisme, Vicent Torres, ha assegurat que «aquest taller de formació ha estat un èxit perquè s’ha plantejat com una forma de donar resposta a les necessitats dels professionals».
«Estam apostant perquè Eivissa sigui coneguda arreu el món com una destinació turística gastronòmica de primer nivell i en aquest sentit són tan importants el talent dels xefs, com l’extraordinària tasca dels productors, sense oblidar l’esforç diari i la qualitat del treball a la sala. Continuam apostant per la formació, que és un factor clau a Eivissa «, ha assegurat Vicent Torres.
Torres s’ha referit, concretament, al projecte del Consell d’Eivissa per a la posada en marxa de l’Escola d’Hostaleria al campus de sa Coma, que ja ha rebut el vistiplau del Govern de les Illes Balears i que actualment es troba en fase d’elaboració.
Presentat per Julia Pérez Lozano, periodista i directora del portal Gastroactitud, el taller magistral ha comptat amb la participació de Didier Fertilati, cap de Sala de Quique Dacosta, restaurant amb tres estrelles Michelin; Eli Iglesias i José Ramón Calvo, responsables de Mugaritz, amb dues estrelles Michelin i un dels millors restaurants del món, juntament amb Urko Murtategui d’El Cenador de Amós (dues estrelles Michelin) i Paco Patón, cap de sala de l’Hotel Urban, cinc estrelles gran luxe.
En el marc d’aquestes jornades gastronòmiques es celebra també el Fòrum Professional de Gastronomia de la Mediterrània (15 de maig a l’Ibiza Gran Hotel) i el taller magistral de creativitat amb sobrassada (22 de maig a l’Hotel Aguas de Ibiza).
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.
Funcional Always active
El almacenamiento o acceso técnico es estrictamente necesario para el propósito legítimo de permitir el uso de un servicio específico explícitamente solicitado por el abonado o usuario, o con el único propósito de llevar a cabo la transmisión de una comunicación a través de una red de comunicaciones electrónicas.
Preferencias
El almacenamiento o acceso técnico es necesario para la finalidad legítima de almacenar preferencias no solicitadas por el abonado o usuario.
Estadísticas
El almacenamiento o acceso técnico que es utilizado exclusivamente con fines estadísticos.El almacenamiento o acceso técnico que se utiliza exclusivamente con fines estadísticos anónimos. Sin un requerimiento, el cumplimiento voluntario por parte de tu Proveedor de servicios de Internet, o los registros adicionales de un tercero, la información almacenada o recuperada sólo para este propósito no se puede utilizar para identificarte.
Marketing
El almacenamiento o acceso técnico es necesario para crear perfiles de usuario para enviar publicidad, o para rastrear al usuario en una web o en varias web con fines de marketing similares.
AVISO LEGAL Los contenidos generados por Noudiari se encuentran bajo CC BY-NC 3.0 ES
Noudiari.es, Avinguda Isidor Macabich, 41, 1-B, Eivissa, Illes Balears
redaccion@noudiari.es
Noudiari es un proyecto de La Pitiusa de Internet SL, NIF B57810103. Política de cookies y Declaración de privacidad Hecho con Wordpress