@Noudiari/ El conseller de Comerç, Indústria i Noves Tecnologies del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Roig, ha presentat aquest matí la Fira Gastronòmica, que tendrà lloc al Recinte de Fires els dies 31 de març i 1 d’abril en tres sessions (de tarda-nit el dia 31 i de migdia i tarda-nit el dia 1).
En aquesta edició s’ha confirmat la presència de 20 expositors, que oferiran mostres de cuina eivissenca, mediterrània i italiana, entre d’altres. La fira està dedicada tant al públic local com als turistes. El preu de l’entrada serà de 2 euros, i inclou el dret a una beguda. També s’ofereix la possibilitat d’una entrada de 3 euros per les tres sessions. El preu de cada ració, 3 euros, és econòmic amb la finalitat de que es pugui degustar una gran varietat.
Segons ha explicat el conseller, els objectius d’aquesta fira són “promocionar el que és nostre, donar a conèixer productes i restaurants de l’illa, i a més fer-ho amb preus molt econòmics, que permeten degustar plats que a un restaurant tenen un cost més elevat”. Es pretén que sigui una fira anual i que, juntament amb la fira Celebra (dedicada a organització d’esdeveniments i celebracions), es converteixin en dos fires emblemàtiques pels empresaris d’Eivissa per promocionar el teixit empresarial local.