@Noudiari / L’Institut d’Estudis Eivissencs presenta Bon Profit! El llibre de la cuina d’Eivissa i Formentera, a càrrec de Toni Manonelles, que tendrà lloc el dijous 1 de juny a les 20 hores, a la seva seu a Via Púnica, 29.
Quasi trescentes receptes componen aquest llibre de cuina de les illes que es va editar i que es deu a la ploma de l’escriptor i folklorista Joan Castelló Guasch. Va aparèixer per primera vegada el 1967 en una edició en llengua castellana, però els seus orígens són molt anteriors: En el primer número de l’almanac El Pitiuso, que corresponia a l’any 1945.
Aquesta nova edició és una revisió de la que es va fer el 1993, que fou la primera edició traduïda a la llengua catalana i editada també per l’Institut d’Estudis Eivissencs. En el títol del llibre s’ha afegit l’adjectiu formenterer, ja que la cuina de l’altra pitiüsa no és gaire diferent de l’eivissenca, i és, també, una manera de reivindicar l’origen de Castelló Guasch.