@Noudiari / Sabors d’Eivissa estarà present a la tercera edició de la Fira de la Sal en la seua vessant gastronòmica, tractant-se la sal d’un condiment tan important per a Eivissa durant la seua història.
Així, dissabte a les 18 hores, després de la Salpassa, el ritus tradicional de benedicció de la sal a les cases, es farà un taller demostratiu de salat de productes tradicionals d’Eivissa: olives, ossos de porc i peix. De les olives s’utilitzaran les dues varietats autòctones d’Eivissa: la pagesa d’Eivissa i l’ullastre, aquesta última exclusivament dedicada al salat i que només es localitza al sud de l’illa.
Posteriorment a les 20 hores, hi haurà una degustació d’ossos amb col amb els ingredients originals i més excel·lents de la tardor d’Eivissa: la sobrassada, el botifarró i les varietats tradicionals de col pagesa i patata vermella d’Eivissa.
El diumenge de 10 a 12 hores tindrà lloc un show-cooking saliner.
Totes les activitats es desenvoluparan a la plaça de Sant Jordi.