NouDiari / El president del Consell Insular d’Eivissa, Vicent Marí, juntament amb el director insular de Medi Rural i Marí, Joan Marí, han lliurat la cistella de Nadal amb productes d’Eivissa al guanyador del concurs de cuina de ‘Sabors d’Eivissa’, Joan Mayans. Mayans va sortir guanyador mitjançant sorteig entre els 15 participants que varen participar a través de les xarxes socials pujant fotografies de les seues plats elaborats amb productes de temporada i de proximitat. Mayans va elaborar una recepta amb la gamba vermella eivissenca com a protagonista.
Mayans s’enduu una cistella amb el millor de la nostra terra: vi de la Terra, herbes eivissenques, oli d’Eivissa, sobrassada, patata vermella, melmelades, formatge, fruites, verdures, cítrics, alvocats, ametlla, productes de garrova i per ser Nadal, bescuit i Salsa de Nadal, i una bossa d’ametlles pelades per preparar-ne més.
El president del Consell d’Eivissa ha aprofitat l’ocasió per animar tothom a consumir producte local durant aquestes festes. La campanya ‘Això Sí és Nadal!’ reconeix als comerços els productes elaborats a la nostra illa, animant a gaudir dels productes de qualitat que es fan a Eivissa.