Aquest dissabte 20 d’agost es presentarà al mercat setmanal de Sant Josep de sa Talaia el sorteig d’una cistella de producte local per a la promoció de les varietats tradicionals d’horta d’estiu i els punts de venda directa dels productors. Per a participar s’ha de comprar a un dels 11 productors que participen en la campanya i que compten amb un punt de venda directa, omplir una butlleta amb les dades de contacte i dipositar-la a l’urna de la promoció.
Les bases del concurs són:
1/ Durada: El període de la promoció comença el 23 d’agost i finalitza el 23 de setembre.
2/ Àmbit geogràfic: l’illa d’Eivissa
3/ Premi: Se sortejarà una cistella amb producte d’Eivissa i varietats tradicionals entre els participants.
4/ Assignació del premi: El premi s’adjudicarà amb la tria d’una butlleta d’entre totes les participants disposades en un recipient opac. Es triaran a més dues butlletes més de reserva en el cas que no fos possible contactar amb la primera. El lliurament del premi es realitzarà durant la primera quinzena del mes d’octubre.
Els productors participants són:
Marina Baos, Finca Can Puvil
Linda Odini (Mercats de Sant Josep, Sant Antoni i Sant Rafel)
Raimon Torres (Finca Tierra de Ibiza y Mercat de Sant Antoni)
Fruites i Verdures Maria Juan Luis (Mercat de Santa Eulària)
Bernat (Mercat de Sant Antoni)
Maribel y Fina (Mercat de Sant Antoni)
Francesca Prats (Mercat de Sant Antoni)
Bartolo (Mercat Sant Antoni i mercat de Forada)
Agroevissa
Sa Botiga de Can Murtera – Eivissa i Mercat Pagès
Ecofeixes
Al mateix temps, es desenvolupa un sorteig en línia d’una segona cistella a través de la xarxa social Instagram de Sabors d’Eivissa (@ibizasaborseivissa).
L’activitat està organitzada conjuntament per la Pimeef (Federació de la Petita i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera, el Grup Leader d’Eivissa i Formentera i el Consell Insular d’Eivissa sota les actuacions promocionals de Sabors d’Eivissa.
«Cal recordar que ara és temps de les varietats tradicionals d’estiu i també d’un plat emblemàtic de la nostra gastronomia com l’enciam de patata (ara conegut com a ensalada pagesa), que inclou la ceba vermella i la pebrera blanca, a més de patata vermella eivissenca (millor de la varietat Desirée o Bartina)», conclou el Consell d’Eivissa en una nota de premsa al respecte.