La Universitat de les Illes Balears i la Societat d’Història Natural de les Balears organitzen les VIII Jornades de Medi Ambient, que es faran a Eivissa els dies 19 i 20 de gener i, per primera vegada, també a Formentera, els dies 23 i 24 de gener.
Les Jornades tenen l’objectiu d’oferir un espai en el qual investigadors i naturalistes de diferents àmbits podran donar a conèixer les investigacions i línies de treball que tenen com a denominador comú les Illes Balears i, de manera especial, les illes d’Eivissa i Formentera. D’aquesta manera, els naturalistes poden conèixer quins treballs es fan en altres camps diferents als seus.
Serviran per exposar les troballes i investigacions naturalístiques d’aquests darrers anys, i per divulgar les activitats al públic en general. També serviran d’estímul per a l’intercanvi d’experiències i per aportar informació sobre temes relacionats amb el medi ambient.
Podeu consultar el programa de les Jornades de Medi Ambient en els enllaços següents:
- Programa d’Eivissa: https://jornades.shnb.org/programa-eivissa/
- Programa de Formentera: https://jornades.shnb.org/programa-formentera/
Inauguració a Eivissa
A la inauguració de les Jornades a Eivissa intervindran el doctor Maurici Mus, vicerector de Gestió i Política de Postgrau i Formació Permanent; el senyor Llorenç Mas, director general d’Espais Naturals i Biodiversitat del Govern de les Illes Balears; la doctora Laura del Valle, de la Societat d’Història Natural de les Balears; el senyor Eduardo Maynau, delegat de Redeia a les Illes Balears, i l’organitzador de les Jornades, doctor Guillem X. Pons.
Acte seguit, el doctor Xavier Niell, catedràtic emèrit de la Universitat de Màlaga, impartirà la conferència «La diversitat, com es calcula, té un abast conceptual limitat».
Inauguració a Formentera
A la inauguració de les Jornades a Formentera intervindran el doctor Víctor Homar, vicerector de Política Científica i Investigació; el senyor Antoni Tur, conseller de Medi Ambient i Serveis d’Inspecció del Consell Insular de Formentera; la doctora Laura del Valle, de la Societat d’Història Natural de les Balears; el senyor Eduardo Maynau, delegat de Redeia a les Illes Balears, i l’organitzador de les Jornades, doctor Guillem X. Pons.
Acte seguit, el doctor Xavier Niell, catedràtic emèrit de la Universitat de Màlaga, impartirà la conferència «La diversitat, com es calcula, té un abast conceptual limitat».