El passat mes de juliol Eroski va editar a les Balears un llibre de receptes de les nostres illes que es troba a la venda al preu d’un euro a tots els supermercats Eroski de les nostres illes. Aquest llibre és un recull dels secrets per elaborar alguns plats tradicionals amb la creativitat i gran capacitat de reinvenció d’alguns del nostres cuiners més rellevants.
Així, Marga Coll (Selva), Joan Bagur (Ciutadella), José Miguel Bonet (Eivissa), Tomeu Lassio (Lloseta), Joan Canals (Ciutadella), Silvia Anglada (Ciutadella), Borja Molins (Sant Ferran de ses Roques) i Joan March (Inca) ens desvetllen totes les indicacions i detalls per elaborar sense dificultats 8 exquisides propostes d’una cuina d’estiu que es pot practicar tot l’any, faci calor o faci fred.
Alhora, Eroski ha estat celebrant durant aquests mesos d’estiu tallers de cuina adreçats a tots els públics, mitjançant sorteig entre tots els clients interessats, per configurar grups d’entre 10 i 12 alumnes. Els tallers han comptat amb la col·laboració de Tallers Tierra de Ibiza (6 tallers realitzats), Tallers Mallorca Petit Cuiner (4 tallers per a infants), Tallers Mallorca Soqueta Esperiences (4 tallers) i Taller Cómete Menorca (6 tallers).
Durant els propers mesos d’octubre i novembre, se seguiran sortejant entre els interessats i interessades la participació en tallers de cuina que se celebraran a totes les illes. ¡Sort, creativitat i bona feina!