@Noudiari / El regidor de Relacions Institucionals i portaveu municipal, José Antonio Verdugo, ha presentat aquest matí les novetats del certamen Primavera Gastronòmica que enguany celebra la tercera edició. Durant la presentació, el regidor ha estat acompanyat per Teresa Boned, responsable de la promotora de l’esdeveniment, Luzmenú.
El certamen comença demà dijous 17 d’abril i s’allargarà fins el proper 1 de juny, i es serviran menús tematitzats en la primavera a 14 euros. Hi participen un total de 13 restaurants del municipi i, com a novetat, aquest divendres 18 d’abril tindrà lloc la ‘Ruta de Tapas’ durant la qual set dels restaurants participants oferiran els menús concertats per la Primavera Gastronòmica en format de ‘tapa’ o miniatura, i a un preu més econòmic, tres euros la tapa amb beguda.
“La ‘Ruta de Tapas’ està pensada especialment per l’arribada de turistes per Setmana Santa, i els esportistes i acompanyants que vindran a Sant Antoni amb motiu de la Volta a Eivissa amb BTT i la Ruta de la Sal”, ha dit Verdugo.
Els menús d’aquest certamen gastronòmic estan pensats perquè acompanyin la nova estació primaveral i són “frescos, amb hortalisses, amanides, cremes fredes i molt aroma a primavera”, segons l’organització.