@Noudiari / La regidora de Comerç, Maria Ramon, i Teresa Boned, responsable de Luzmenú, han presentat aquest matí les novetats de la sisena edició del Restaura’t i la primer edició del Mós-The Route of Tapas, dos certàmens gastronòmics que arrencaran el proper dijous dia 9 d’octubre coincidint amb l’inici de l’October Festival Ibiza.
“Enguany, el Restaura’t s’ha avançat uns dies perquè comencés alhora que el primer OFI 2014”, ha explicat la regidora de Comerç. Així, aquest cita gastronòmica ineludible de la tardor eivissenca començarà dijous que ve 9 d’octubre i s’allargarà fins el 14 de desembre.
En tota, al sisè Restaura’t hi participen 22 restaurants de Sant Antoni i el preu del menú és de 15 euros. Segons ha explicat la responsable municipal de Comerç, “la temàtica elegida per aquesta edició és ‘sa trencada’ per tal que els restaurants elaborin menús inspirats en productes típics de la tardor amb magranes, pinyons i ametlles».
Es poden consultar tots els restaurants participants i el menús del certamen a l’aplicació de Google play ‘ibizathingstodo.com’ i al web www.restaurat.es. A més, entre els comensals que degustin els menús del Restaura’t 2014 es farà un sorteig de dos menús gratis entre els restaurants participants i un premi de 400 euros.
El primer ‘Mós’
D’altra banda, i coincidint també amb el primer dia de l’October Festival Ibiza, tindrà lloc una nou festival gastronòmica relacionat amb les tapes. És el Mós-The Route of Tapas, “concebut per donar a conèixer entre els turistes la cultura de la tapa, i s’oferirà tapa i beguda a 2 euros”, ha explicat Maria Ramón. En aquesta primera edició, hi participen 19 bars i restaurants de Sant Antoni i el díptic que es repartirà amb informació del certamen inclou un mapa amb les localitzacions de totes les activitats de l’OFI 2014.