@Noudiari / Les jornades gastronòmiques ‘Assaborint Octubre’ comencen avui amb l’objectiu de promocionar els productes locals i en especial els de tardor, com els llegums, la patata eivissenca o els fruits secs, entre d’altres.
Així ho ha explicat aquest matí la consellera de Turisme, Carmen Ferrer, qui ha estat acompanyada del conseller d’Agricultura, Ramaderia, Caça i Pesca, Antoni Marí, i Juan Riera i Verónica Juan en representació de l’Associació de Restaurants de la Pimeef. Es tracta d’una iniciativa organitzada pel Consell Insular d’Eivissa, emmarcada dins el programa ‘Sabors d’Eivissa’ i finançada pel projecte Ibiza Slow Breaks.
Les jornades, que s’allargaran fins el proper 2 de novembre, també es promocionaran en anglès (‘Taste October’) per tal d’arribar a residents i turistes. Així, un total de 24 restaurants oferiran menús per 20 euros que inclouran el plat principal i les postres. A més, el proper diumenge, dia 26 d’octubre, es visitarà un trull d’oli, on es farà una tast de diversos olis eivissencs, una trencada de fruits secs i es podrà gaudir d’una mostra de ball pagès.
Tant Ferrer com Marí han posat de manifest “l’extraordinària qualitat de la matèria prima de la nostra illa i la necessitat de promocionar-la i donar-la a conèixer per part de les institucions”.
Molt bona idea , pero una duracio molt limitada,