@Noudiari / La regidora de Comerç, Maria Ramón, ha presentat aquest matí les novetats de la cinquena edició del certamen gastronòmic Restaura’t que enguany compta amb la participació de 24 restaurants del municipi. A la presentació, també hi ha estat presents el conseller insular d’Economia, Alex Minchiotti i Joan Roig, productor d’oli.
El certamen arrenca aquest dissabte 2 de novembre i s’allarga fins el proper 15 de desembre, i la temàtica són el porc i les matances. Així, els restaurants participants elaboraran menús amb aquests productes i també amb oli d’oliva verge extra de la marca Oliada, elaborat a Eivissa i que va rebre el premi Great Taste Award de Londres 2013. Els restaurants participants oferiran menús a 15 euros (beguda a part) i també crearan un menú ‘gourmet’, més elaborat, per un preu de 22 euros.
La regidora de Comerç ha animat a tothom “a participar en el certamen i a provar els menús que matances”. “Esperem que sigui un èxit de participació, com és cada any, i recordem que entre els comensals poden participar en un sorteig d’un sopar gratuït només pel fet d’omplir la butlleta on es puntua cada restaurant”, ha explicat Ramón. A més, la regidora ha recordat que el restaurat guanyador rebrà 400 euros en metàl·lic, 500 euros en productes de publicitat, un diploma acreditatiu i publicitat en la propera ediciói del 2014.
Per la seva part, el conseller insular d’Economia ha mostrat la seva “satisfacció” perquè un producte fet a Eivissa, com és l’oli, i els productes de la terra siguin elements protagonistes de la present edició del certamen ja que ajuda a identificar el producte fet a l’illa i, a més, que aquesta iniciativa s’emmarca també dins el projecte Gustum i la nova marca Sabors creada pel grup Leader, grup d’Acció Local per al Desenvolupament Rural d’Eivissa i Formentera, amb fons del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient.
Respeto esto certamen gastronómico,
¿Pero que hace el conseller de economia presentándolo?
no sé no pega más alguien del campo, alguien que que siembre olivos y ¿sepa como van las matanzas?
Si ese señor, «pa lo que está» es pa redondear presupuestos!! que hace ahi..
como cuando al conseller de esports lo mandan a recibir estudiantes con notas brillantes…
cada vez me parece más que en el consell está todo elegido a dedo, y cualquiera vale para cualquier cosa,
al paso que vamós yo que tengo corte de albañil me presento a presentar la gala ADLIB 2014, O a cortar la cinta de la apertura del fort-knox, o de protagonista de titanic 2.
bona nit.