@Noudiari/El Consell d’Eivissa i la PIMEEF han presentat les jornades gastronòmiques de tardor #EivissaSabor17, que se celebren des del 20 d’octubre fins al 10 de desembre, i en què participen 41 restaurants de tota l’illa. Els directors insular de Turisme i Agricultura, Vicent Torres i Vicent Tur, respectivament, i el president de PIMEEF Restauració, Joan Riera, han presentat aquesta nova edició, que continua amb els objectius de promocionar “la nostra gastronomia i els productes d’Eivissa” entre residents i turistes.
La sisena edició d’aquestes jornades gastronòmiques ofereixen la possibilitat de degustar tapes a 7 euros (sempre acompanyades de vins de la terra) i menús a 25 euros (begudes no incloses). Propostes molt variades, amb productes quilòmetre zero vinculats a les tradicions, la cultura i el paisatge de l’illa, com és el cas de l’ametlla, la garrova, la sobrassada, els peixos de la marca de garantia Peix Nostrum o l’oli d’oliva verge extra, entre molts altres.
Al costat dels menús als restaurants, aquestes jornades inclouen diversos esdeveniments gastronòmics, tots ells d’entrada lliure. El primer tendrà lloc el proper dissabte 21 d’octubre: Visita a la «sitja» de Corona, amb l’ametlla i la garrova d’Eivissa com a protagonistes. Els assistents podran descobrir varietats i usos culinaris. La visita està programada de 11.00 a 13.00 hores i tots els interessats podran acudir en bus de forma gratuïta, amb reserva prèvia de places al telèfon 626 90 47 28 o mitjançant el correu ibizasabor@gmail.com. L’autobús sortirà a les 10.30 hores del Multicines Eivissa.
El dia 11 de novembre serà jornada de portes obertes al Trull de Sant Joan de 10.00 a 13.00 hores. Aquest dia es podrà degustar el primer oli d’Eivissa de la campanya 2017.
El 18 de novembre, els protagonistes seran els pescadors. Dia per conèixer el treball quotidià de les confraries de pescadors, la importància de la marca de garantia Peix Nostrum i els seus reptes de futur. A més, s’ha organitzat un taller mediambiental per a boixos i boixes: ‘Pescadors per un dia’. També serà possible degustar tapes elaborades amb moll, un dels productes de temporada. Fa falta reserva prèvia al telèfon 626 90 47 28 o mitjançant el correu ibizasabor@gmail.com
Després de l’èxit del primer Taller de Formació en Sala i per donar resposta a la demanda dels professionals d’Eivissa en aquest sentit, s’oferirà el segon taller magistral amb un ponent de luxe: Juan Diego Sandoval, Premi Nacional de Gastronomia com a Millor Director d’ sala. Dirigeix la sala del restaurant Coque (Madrid), amb dos estrelles Michelin. A més, és el responsable del disseny i la gestió dels aspectes empresarials del grup. El taller magistral se celebrarà al Saló de Plens del Consell d’Eivissa. S’ha de fer reserva prèvia al mateix telèfon i correu.
Finalment aquestes jornades ofereixen un Taller de creativitat amb ametlla i garrova a sis mans. Tradició i innovació s’uneixen amb la participació de José Miguel Boned (Es Ventall); Íñigo Rodríguez (El Restaurante de Pachá), Catalina Riera (Ca n’Alfredo) i Maria Marí Tur (Ca na Ribes). Imprescindible reserva prèvia al mateix telèfon i correu.
En definitiva, aquestes jornades gastronòmiques també reten homenatge a tots els productors que, amb molt d’esforç i veritable passió, ens ofereixen una part de la història de l’illa amb cada etiqueta i marca de qualitat.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.
Funcional Always active
El almacenamiento o acceso técnico es estrictamente necesario para el propósito legítimo de permitir el uso de un servicio específico explícitamente solicitado por el abonado o usuario, o con el único propósito de llevar a cabo la transmisión de una comunicación a través de una red de comunicaciones electrónicas.
Preferencias
El almacenamiento o acceso técnico es necesario para la finalidad legítima de almacenar preferencias no solicitadas por el abonado o usuario.
Estadísticas
El almacenamiento o acceso técnico que es utilizado exclusivamente con fines estadísticos.El almacenamiento o acceso técnico que se utiliza exclusivamente con fines estadísticos anónimos. Sin un requerimiento, el cumplimiento voluntario por parte de tu Proveedor de servicios de Internet, o los registros adicionales de un tercero, la información almacenada o recuperada sólo para este propósito no se puede utilizar para identificarte.
Marketing
El almacenamiento o acceso técnico es necesario para crear perfiles de usuario para enviar publicidad, o para rastrear al usuario en una web o en varias web con fines de marketing similares.
AVISO LEGAL Los contenidos generados por Noudiari se encuentran bajo CC BY-NC 3.0 ES
Noudiari.es, Avinguda Isidor Macabich, 41, 1-B, Eivissa, Illes Balears
redaccion@noudiari.es
Noudiari es un proyecto de La Pitiusa de Internet SL, NIF B57810103. Política de cookies y Declaración de privacidad Hecho con Wordpress