@Noudiari/La Fundació de Promoció Turística d’Eivissa ha posat en marxa un concurs de fotografies sobre les Jornades Gastronòmiques de tardor, que se celebren del 15 d’octubre al 30 de novembre i que l’ens de promoció organitza conjuntament amb el Consell d’Eivissa i Pimeef Restauració.
L’objectiu del concurs és reforçar a les xarxes socials la promoció de la gastronomia de l’illa d’Eivissa, amb especial èmfasi en el producte local. El concurs consistirà en realitzar i compartir fotografies d’algun dels plats inclosos en els menús o d’alguna de les tapes que ofereixen els més de 40 restaurants participants en les Jornades.
Els premis del concurs seran: per al guanyador, una entrada a la fira gastronòmica Madrid Fusión 2017 amb accés a l’auditori (23/25 gener 2017); per al segon, un sopar per a dos persones en un dels establiments que participaran en les Jornades Gastronòmiques de primavera 2017; i el tercer, una cistella de productes d’Eivissa.
Per poder concursar totes les fotografies han d’incloure algun dels següents ‘hashtags’ #IbizaSabor16 o #EivissaSabor2016 i ser compartides a les xarxes Instagram, Twitter o Facebook citant els comptes d’Ibiza Travel, que és el canal oficial de la promoció turística d’Eivissa. A més, la imatge també s’ha de remetre per correu electrònic amedia@ibiza.travel.
Les fotografies han d’estar realitzades amb un dispositiu mòbil o càmera digital i han de presentar les següents característiques: arxiu JPG, càmera mínim de 6 MP i imatge d’1,5MB. Així mateix les fotografies s’han de presentar en la seva forma original, sent descartades aquelles que hagin estat alterades electrònicament o siguin conseqüència de fotomuntatges. Sí que queden acceptades correccions de color i lluminositat.
Cada participant podrà presentar un màxim de dues fotografies. No s’acceptaran fotografies presentades per terceres persones sense l’expressa autorització del seu autor. Així mateix, la persona que enviï al concurs alguna fotografia ha de garantir que no hi ha cap dret d’autor sobre aquesta fotografia que pugui reclamar alguna tercera persona o el mateix autor.