@Noudiari/ El Consell Insular de Formentera, a través de les àrees de Promoció Turística i Comerç, ha posat en marxa el cicle Cap de Setmana Gastronòmics, que forma part de l’oferta de l’inici de la temporada turística, junt amb el Formentera Film Festival, Formentera 2.0 i la mitja marató.
Els Caps de Setmana Gastronòmics tindran lloc els dos primers cap de setmana de maig, entre els dies 1 i 3 i els dies 8 i 10. 10 restaurants de l’illa oferiran menús de gatronomia tradicional a 20 euros, begudes a part.
Els restaurants adherits a la iniciativa són els restaurants de La Savina Bahía del Puerto i Restaurant La Savina; a Es Pujols els restaurants Capri, Pinatar i Caminito; Can Forn, de Sant Ferran, S’abeurada de Can Simonet, a Sant Francesc, Can Pascual, al nucli des Caló, el Blue Bar de Migjorn i el restaurant Casablanca, al nucli turístic de l’hotel Mariland.