@Noudiari/ El Consell Insular d’Eivissa, a través del seu departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Caça i Cooperació Municipal, ha organitzat un curs d’elaboració i tast de sobrassada d’Eivissa, que es realitzarà en dos jornades diferents.
La primera, titulada ‘Elaboració d’embotits curats. Aplicació de la sobrassada d’Eivissa’, l’oferirà Mònica Flores, investigadora de l’Institut d’Agroquímica i Tecnologia d’Aliments de Paterna (València), i tindrà lloc el proper dilluns 18 de novembre de 8:30 a 13:30h. La segona part porta per títol ‘Introducció al tast d’embotits curats. Aplicació a la sobrassada d’Eivissa’ i anirà a càrrec de Gloria Estopañán, investigadora del Centre d’Investigació i Tecnologia d’Aragó i responsable d’Assajos Fisicoquímics de la Unitat de Qualitat i Seguretat Alimentària. Aquesta part tendrà lloc el divendres 29 de novembre, de 16 a 21 hores.