@Noudiari/ El proper dia 2 de maig finalitza el termini de temps per a tots aquells que estiguin interessats en optar a presentar projectes per a la contractació del servei del futur bar/cafereria del Consell Insular d’Eivissa. L’objectiu és que aquest espai, situat a la planta baixa de l’edifici del Consell d’Eivissa, a l’Avinguda Espanya de Vila, es converteixi en centre de consum i promoció permanent del producte local eivissenc.
En aquest espai, els productes servits hauran de ser bàsicament de procedència eivissenca, incloent la producció ecològica. En el cas que no existeixi producció local, s’optarà per la d’origen balear o de productors d’origen més propers a l’illa, amb l’excepció d’aquells que siguin de comerç just.
A més, també es promocionarà el concepte de ‘menjar de temporada’ en relació a fruites i verdures, així com al peix i la cuina tradicional eivissenca. S’oferirà a tots els grups de la carta i a la de cuina de temporada, opcions vegetarianes i de productes ecològics certificats a Eivissa, i es realitzaran promocions setmanals de productors locals. A més, el Consell es volcará en la promoció d’aquest espai, que se entregará completament equipat i decorat.
La duració de la prestació del servei és de 2 anys, i el cànon a pagar és de 4.800 € (2.400 €/any). Els interessats poden consultar els detalls de la convocatòria al BOIB núm 45, de data 15 d’abril de 2017.