@Noudiari/ Les dues escoles eivissenques d’FP de gastronomia i cuina (IES Sa Serra de Sant Antoni i IES Isidor Macabich), han quedat en segon i tercer lloc respectivament al Concurs d’Escoles de Cuina de Balears. Es tracta de la primera edició d’aquest concurs, organitzat per Ascaib (Associació de Cuiners de Balears) i en el qual han participat representants de vuit escoles de cuina de Balears.
El plat el·laborat per Pau Ribas, cuiner que representava l’IES Sa Serra, va ser carxofes confitades amb crema de pèsol, gingebre i núvol d’Eivissa -realitzada amb mel i garrova cedides per la cooperativa agrícola de Sant Antoni-. Per la seua banda, el plat elaborat per Iván Linde, cuiner de l’IES Isidor Macabich va ser un hummus de remolatxa i crema d’espàrrecs. La temàtica del concurs era la cuina vegetariana, posant en valor les presentacions innovadores i utilitzant sempre productes de temporada.