@Noudiari/El president del Consell d’Eivissa i de la Fundació de Promoció Turística, Vicent Torres, ha lliurat un diploma d’agraïment als 44 restaurants amb segell i dos trulls que han participat a les Gastro Jornades de tardor, celebrades durant l’últim mes per oferir menús amb productes d’Eivissa i receptes tradicionals com a acció de promoció turística i del sector a nivell intern.
A l’acte també hi ha assistit el president del PIMEEF Restauració, Joan Riera, i el director insular de Turisme, Vicent Torres Ferrer.
El president els ha agraït la participació en un esdeveniment en què «han sabut reflectir molt bé l’esperit i la voluntat de totes les persones compromeses amb un objectiu ben clar: la preservació d’una cuina eivissenca fidel als nostres costums, a l’herència d’un patrimoni gastronòmic».
Vicent Torres ha destacat també que «l’èxit de la cuina eivissenca futur no es decideix només en els fogons o a la taula, sinó també en el nostre camp i en el nostre mar».
«No hem d’oblidar que els nostres productors locals i els nostres pescadors són absolutament indispensables a l’hora que la nostra cuina compti amb uns ingredients i unes matèries primeres capacos d’imprimir-li un segell de qualitat indiscutible», ha destacat Torres.
El president ha manifestat als restauradors la seua satisfacció per l’èxit de les Gastro Jornades i la seua voluntat que tenguin continuïtat en el 2016.