El Consell Insular d’Eivissa i la Federació empresarial de la Petita i Mitjana Empresa d’Eivissa i Formentera (Pimeef) han renovat avui el conveni de col·laboració amb l’objectiu de continuar millorant la promoció dels productes agroalimentaris de l’illa d’Eivissa a través de la gastronomia, així com impulsant aquells establiments que apostin pels sabors tradicionals de l’illa.
El president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, i el president de la Pimeef, Alfonso Rojo, han ratificat aquest acord amb el qual es desenvoluparan accions, promogudes per aquesta federació, per a reforçar la imatge de la gastronomia d’Eivissa, la innovació culinària i també l’ús i impuls dels productes locals. Així mateix, aquest conveni servirà també per a fomentar la gastronomia tradicional com a atractiu turístic i per a la creació d’un nexe entre els productes del sector agrari i pesquer i el sector de la restauració.
En aquesta signatura, a la qual també ha assistit el director insular de Medi Rural i Marí, Joan Marí, així com amb la secretària general de la Pimeef, Mari Àngels Marí, s’han revalidat les actuacions promocionals que prioritzaran els restaurants inscrits a ‘Eivissa Sabors’.
La Pimeef Restauració, que és l’Associació de Bars, Restaurants i Cafeteries, compta amb uns 400 associats i el seu objectiu és la defensa dels interessos del sector i el desenvolupament del sector de la restauració pitiusa a través de diferents actes, seminaris o mostres gastronòmiques.
D’aquesta manera, el Consell Insular d’Eivissa busca fomentar el sector primari a Eivissa i augmentar la producció agroalimentària a l’illa, “amb aquest conveni que es renova anualment buscam posar en valor la gastronomia eivissenca i impulsar la labor dels nostres productors agraris, així com als restaurants d’Eivissa”, ha declarat el president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, afegint que “la finalitat és concentrar esforços del sector públic i privat per a promoure el nostre camp”, segons Marí, “aquest conveni serveix per a continuar posant en marxa aquestes accions que han suposat un important increment de la venda del producte agrari a la nostra illa en els dos últims anys” ha conclòs.