@Noudiari/ La regidora de Comerç de Sant Antoni, Maria Ramon, ha presentat les novetats de la sisena edició del Pintxa Sant Antoni 2014 que arrenca aquest dijous amb la participació de 53 restaurants. En l’edició d’enguany, el Pintxa incorpora tres novetats importants. La primera, les tres noves rutes que acompanyen el ‘pintxo clàssic’ i són la Ruta Vegetariana, la del Peix Autòcton i la Ruta Dolça.
A més, és la primera vegada que es convoca un concurs de fotografia a través del mur Pintxa Sant Antoni a la xarxa social Facebook i cada setmana es lliurarà un val al guanyador, bescanviable per cinc consumicions amb pintxo en qualsevol dels establiments participants. Com a tercera novetat, enguany es pot votar on-line al web o amb l’aplicació del certamen que es pot descarregar a ibizathingstodo.com.
Dos euros per pintxo, quatre euros per tapa
Els preus són com cada any: dos euros per un pintxo elaborat i una canya o copa de vi, o quatre euros per una tapa i canya o vi. El certamen comença dijous 20 de febrer i durarà fins el proper 27 de març. Els restaurants participants oferiran els seus pintxos tots els dijous al migdia i a la nit, i de 20h a 23h un tren recorrerà els carrers del poble fent la ruta del Pintxa i serà gratuït.
La regidora de Comerç ha destacat durant la presentació que el Pintxa s’ha convertit en “una cita gastronòmica obligada tant pels portmanyins com per tota la gent d’Eivissa”. Ramon ha animat tothom “a venir a Sant Antoni i a escollir el millor pintxo” i ha posat aquesta iniciativa com a “bon exemple de treball en equip entre els empresaris locals, l’Ajuntament i el Consell Insular”, ja que a banda el suport del Consistori, el Pintxa compta amb el suport del grup d’acció local Leader Eivissa i Formentera.