@Noudiari/ El Consell Insular d’Eivissa, dins el programa Ibiza Slow Breaks, ha organitzat quatre noves rutes gastronòmiques que tendran lloc en els mesos de novembre i desembre a diversos indrets de l’illa. Les rutes pretenen promoure productes autòctons com els vins, el pa, l’oli i les melmelades d’Eivissa.
Aquesta iniciativa inclou llocs com les bodegues “Sa Cova” o “Ibizikus”, per conèixer el procés d’elaboració del vi; el trull de Can Benet per conèixer l’elaboració de l’oli; el Mercat Nou de Vila i el Mercat Municipal de Santa Eulària per descobrir els sabors de les melmelades, i el Trull de Can Andreu per observar com es fa el pa pagès.
La consellera de Turisme i presidenta de la Fundació, Carmen Ferrer, ha explicat que es pretén “posar en valor tots els productes, tan bons i de tanta qualitat, que tenim a Eivissa, tant pels residents com pels visitants”. Ferrer ha recordat que aquests esforços estan coordinats amb la posada en marxa del distintiu Sabors, que es coordinar amb la conselleria d’Agricultura i la Pimeef, el qual destaca els restaurants que treballen amb els productes de l’illa. “La gastronomia és molt important i comptam amb productes de molta qualitat”, ha remarcat.
Les rutes tenen caràcter gratuït. Per reservar s’ha de trucar al 626 689 754. El transport en autobús (des de l’aparcament dels Multicines d’Eivissa) té aforament limitat.
Vergonyós que na Nuria Moreno sempre estiga per tot. Quina empresa te?. Que cobra sa seua empresa fantasma? Trob que s’hauria de sebre quants de sous publics, es nostrus sous, es destinen a aquesta senyora que l’unic que fa es surtir a sa foto, fer dos brindis i para sa mà per cobrar. Perquè ses institucions vagin be s’haurien de desfer de totes ses «nuriasmoreno» i amiguets. Així no anam be!!!