@Noudiari / Felip Cirer Costa és l’escriptor del mes de juny a la Biblioteca Municipal d’Eivissa. Aquest autor va néixer a Eivissa l’any 1956. És Llicenciat en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona i Catedràtic de Llengua Catalana i Literatura.
Va ser professor i director de l’IES Isidor Macabich. Ha exercit diversos càrrecs dins l’Institut d’Estudis Eivissencs. Va ser director de la revista Eivissa. El 1987 va ser regidor d’Educació i Cultura formant part com a independent de l’equip de govern municipal presidit pel batle socialista Enric Mayans Tur. Durant aquest mandat polític endegà tasques culturals tan importants com posar en funcionament l’Arxiu Històric d’Eivissa, la Biblioteca Pública, el Patronat Municipal de Música i l’adquisició de Can Ventosa al Ministeri de Defensa.
Ha escrit nombrosos articles a diaris i revistes de les Pitiüses. L’any 1986 participà en el II Congrés Internacional de la Llengua Catalana, a l’àrea d’Ensenyament. L’any 1987 va ser elegit membre del Consell Acadèmic de l’Institut d’Estudis Baleàrics. Ha publicat treballs com Els noms de família a un poble d’Eivissa: San Mateu d’Aubarca (1988). Ha estat guanyador del Premi Consell Insular de Recerca (1990) amb l’obra Buscastell, i juntament amb mossèn Antoni Costa Bonet ha publicat el llibre El Pare Antoni Guasch i Bufí, apòstol de Guaraní (1991), i és autor de Pràctiques de Català Administratiu (1992).
Des de la seua tasca docent ha coordinat treballs amb els alumnes com Rètols, que va guanyà l’edició de 1994 del Premi de la Nit de Sant Joan. Aquest mateix any guanyà, juntament amb Xavier Guasch, el concurs Els Camins i les Imatges de l’Arxiduc en la modalitat de vídeo, amb el treball De Vila a la Serra de sa Font de sa Pega i Corona. Una ruta literària amb l’Arxiduc.
L’any 1997 guanyà ex aequo la primera edició del Premi d’Investigació Històrica Vuit d’Agost, convocat pel Consell Insular, amb l’obra El convent dels Pares Dominics d’Eivissa. Introducció, estudi i transcripció d’un manuscrit de 1765. L’any 2000, l’Obra Cultural Balear li va atorgar el Premi Josep Maria Llompart per la seua obra Una visió de la història de l’Institut d’Estudis Eivissencs i el 2002 fou guardonat amb el Premi Nit de Sant Joan de l’Institut d’Estudis Eivissencs per la seua obra El seu record avança per la deserta nit dels joves (converses amb Marià Villangómez).
El 2007 va publicar El bisbe de Sió i l’Eivissa del seu temps i aquest mateix any amb Heins Vontin publicà Unes imatges per a la història: Eivissa anys cinquanta. L’any 2012 publicà Buscastell: un estudi de geografia humana i el 2009 Joan Castellò Guasch, un relat biogràfic sobre l’escriptor costumista. L’any 1999 va començar una tasca important: la seua feina com a Director de l’Enciclopèdia d’Eivissa i Formentera, que s’ha convertit en una obra de referència per eivissencs i formenterers, que ja té 13 volums i que està previst que es tanqui amb el volum 14 que s’està fent actualment. És professor de l’IES Sa Colomina i professor associat de la UIB a la docència del Màster en Formació del Professorat. El Govern de les Illes Balears li ha atorgat el premi Ramon Llull 2017.