Els productes presentats han estat el flaó, els vins i les herbes eivissenques, el pa pagès amb oli, ametlla torrada o sobrassada, encara que durant les caloroses tardes d’estiu, la xíndria ha estat el producte que ha obtingut una millor rebuda. Quan ha estat la temporada s’han degustat també les varietats tradicionals d’horta d’estiu, com el meló eriçó, la pebrera blanca o la ceba vermella.
Aquesta parada ha estat un punt de difusió de la gastronomia d’Eivissa, amb el llistat de restaurants i descripcions de productes d’Eivissa i la degustació de plats elaborats com l’autèntica ensalada pagesa, o coques tradicionals. A més, a causa de la seua ubicació al Mercat Vell, ha estat un punt d’informació turística en un lloc de pas obligatori cap a Dalt Vila. La valoració i interès dels visitants ha estat molt positiva i en molts casos ha estat la única oportunitat que han tingut de tastar un producte d’Eivissa i conèixer la nostra gastronomia i cultura.
Des de l’àrea de Medi Rural i Marí S’ha es vol reconèixer la professionalitat i dedicació de les tres ambaixadores del producte d’Eivissa que s’han ocupat de l’espai durant aquest estiu: Blasi Ibáñez, guia turístic professional, Eva Luz Garrido, becària d’informació turística de l’Ajuntament d’Eivissa i Mariel Torrán Carrillo.
L’ espai promocional s’ha organitzat conjuntament entre el departament d’Economia, Hisenda, Medi Ambient, Medi Rural i Marí del Consell d’Eivissa i la regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, i compta amb la col·laboració de la Pimeef. A més, per a les degustacions s’ha comptat amb una persona del programa d’inserció laboral de la Fundació Deixalles.
Els productes presentats han estat el flaó, els vins i les herbes eivissenques, el pa pagès amb oli, ametlla torrada o sobrassada, encara que durant les caloroses tardes d’estiu, la xíndria ha estat el producte que ha obtingut una millor rebuda. Quan ha estat la temporada s’han degustat també les varietats tradicionals d’horta d’estiu, com el meló eriçó, la pebrera blanca o la ceba vermella.
Aquesta parada ha estat un punt de difusió de la gastronomia d’Eivissa, amb el llistat de restaurants i descripcions de productes d’Eivissa i la degustació de plats elaborats com l’autèntica ensalada pagesa, o coques tradicionals. A més, a causa de la seua ubicació al Mercat Vell, ha estat un punt d’informació turística en un lloc de pas obligatori cap a Dalt Vila. La valoració i interès dels visitants ha estat molt positiva i en molts casos ha estat la única oportunitat que han tingut de tastar un producte d’Eivissa i conèixer la nostra gastronomia i cultura.
Des de l’àrea de Medi Rural i Marí S’ha es vol reconèixer la professionalitat i dedicació de les tres ambaixadores del producte d’Eivissa que s’han ocupat de l’espai durant aquest estiu: Blasi Ibáñez, guia turístic professional, Eva Luz Garrido, becària d’informació turística de l’Ajuntament d’Eivissa i Mariel Torrán Carrillo.
L’ espai promocional s’ha organitzat conjuntament entre el departament d’Economia, Hisenda, Medi Ambient, Medi Rural i Marí del Consell d’Eivissa i la regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, i compta amb la col·laboració de la Pimeef. A més, per a les degustacions s’ha comptat amb una persona del programa d’inserció laboral de la Fundació Deixalles.
Els productes presentats han estat el flaó, els vins i les herbes eivissenques, el pa pagès amb oli, ametlla torrada o sobrassada, encara que durant les caloroses tardes d’estiu, la xíndria ha estat el producte que ha obtingut una millor rebuda. Quan ha estat la temporada s’han degustat també les varietats tradicionals d’horta d’estiu, com el meló eriçó, la pebrera blanca o la ceba vermella.
Aquesta parada ha estat un punt de difusió de la gastronomia d’Eivissa, amb el llistat de restaurants i descripcions de productes d’Eivissa i la degustació de plats elaborats com l’autèntica ensalada pagesa, o coques tradicionals. A més, a causa de la seua ubicació al Mercat Vell, ha estat un punt d’informació turística en un lloc de pas obligatori cap a Dalt Vila. La valoració i interès dels visitants ha estat molt positiva i en molts casos ha estat la única oportunitat que han tingut de tastar un producte d’Eivissa i conèixer la nostra gastronomia i cultura.
Des de l’àrea de Medi Rural i Marí S’ha es vol reconèixer la professionalitat i dedicació de les tres ambaixadores del producte d’Eivissa que s’han ocupat de l’espai durant aquest estiu: Blasi Ibáñez, guia turístic professional, Eva Luz Garrido, becària d’informació turística de l’Ajuntament d’Eivissa i Mariel Torrán Carrillo.
L’ espai promocional s’ha organitzat conjuntament entre el departament d’Economia, Hisenda, Medi Ambient, Medi Rural i Marí del Consell d’Eivissa i la regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, i compta amb la col·laboració de la Pimeef. A més, per a les degustacions s’ha comptat amb una persona del programa d’inserció laboral de la Fundació Deixalles.
Els productes presentats han estat el flaó, els vins i les herbes eivissenques, el pa pagès amb oli, ametlla torrada o sobrassada, encara que durant les caloroses tardes d’estiu, la xíndria ha estat el producte que ha obtingut una millor rebuda. Quan ha estat la temporada s’han degustat també les varietats tradicionals d’horta d’estiu, com el meló eriçó, la pebrera blanca o la ceba vermella.
Aquesta parada ha estat un punt de difusió de la gastronomia d’Eivissa, amb el llistat de restaurants i descripcions de productes d’Eivissa i la degustació de plats elaborats com l’autèntica ensalada pagesa, o coques tradicionals. A més, a causa de la seua ubicació al Mercat Vell, ha estat un punt d’informació turística en un lloc de pas obligatori cap a Dalt Vila. La valoració i interès dels visitants ha estat molt positiva i en molts casos ha estat la única oportunitat que han tingut de tastar un producte d’Eivissa i conèixer la nostra gastronomia i cultura.
Des de l’àrea de Medi Rural i Marí S’ha es vol reconèixer la professionalitat i dedicació de les tres ambaixadores del producte d’Eivissa que s’han ocupat de l’espai durant aquest estiu: Blasi Ibáñez, guia turístic professional, Eva Luz Garrido, becària d’informació turística de l’Ajuntament d’Eivissa i Mariel Torrán Carrillo.
L’ espai promocional s’ha organitzat conjuntament entre el departament d’Economia, Hisenda, Medi Ambient, Medi Rural i Marí del Consell d’Eivissa i la regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, i compta amb la col·laboració de la Pimeef. A més, per a les degustacions s’ha comptat amb una persona del programa d’inserció laboral de la Fundació Deixalles.
Els productes presentats han estat el flaó, els vins i les herbes eivissenques, el pa pagès amb oli, ametlla torrada o sobrassada, encara que durant les caloroses tardes d’estiu, la xíndria ha estat el producte que ha obtingut una millor rebuda. Quan ha estat la temporada s’han degustat també les varietats tradicionals d’horta d’estiu, com el meló eriçó, la pebrera blanca o la ceba vermella.
Aquesta parada ha estat un punt de difusió de la gastronomia d’Eivissa, amb el llistat de restaurants i descripcions de productes d’Eivissa i la degustació de plats elaborats com l’autèntica ensalada pagesa, o coques tradicionals. A més, a causa de la seua ubicació al Mercat Vell, ha estat un punt d’informació turística en un lloc de pas obligatori cap a Dalt Vila. La valoració i interès dels visitants ha estat molt positiva i en molts casos ha estat la única oportunitat que han tingut de tastar un producte d’Eivissa i conèixer la nostra gastronomia i cultura.
Des de l’àrea de Medi Rural i Marí S’ha es vol reconèixer la professionalitat i dedicació de les tres ambaixadores del producte d’Eivissa que s’han ocupat de l’espai durant aquest estiu: Blasi Ibáñez, guia turístic professional, Eva Luz Garrido, becària d’informació turística de l’Ajuntament d’Eivissa i Mariel Torrán Carrillo.
L’ espai promocional s’ha organitzat conjuntament entre el departament d’Economia, Hisenda, Medi Ambient, Medi Rural i Marí del Consell d’Eivissa i la regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, i compta amb la col·laboració de la Pimeef. A més, per a les degustacions s’ha comptat amb una persona del programa d’inserció laboral de la Fundació Deixalles.
Els productes presentats han estat el flaó, els vins i les herbes eivissenques, el pa pagès amb oli, ametlla torrada o sobrassada, encara que durant les caloroses tardes d’estiu, la xíndria ha estat el producte que ha obtingut una millor rebuda. Quan ha estat la temporada s’han degustat també les varietats tradicionals d’horta d’estiu, com el meló eriçó, la pebrera blanca o la ceba vermella.
Aquesta parada ha estat un punt de difusió de la gastronomia d’Eivissa, amb el llistat de restaurants i descripcions de productes d’Eivissa i la degustació de plats elaborats com l’autèntica ensalada pagesa, o coques tradicionals. A més, a causa de la seua ubicació al Mercat Vell, ha estat un punt d’informació turística en un lloc de pas obligatori cap a Dalt Vila. La valoració i interès dels visitants ha estat molt positiva i en molts casos ha estat la única oportunitat que han tingut de tastar un producte d’Eivissa i conèixer la nostra gastronomia i cultura.
Des de l’àrea de Medi Rural i Marí S’ha es vol reconèixer la professionalitat i dedicació de les tres ambaixadores del producte d’Eivissa que s’han ocupat de l’espai durant aquest estiu: Blasi Ibáñez, guia turístic professional, Eva Luz Garrido, becària d’informació turística de l’Ajuntament d’Eivissa i Mariel Torrán Carrillo.
L’ espai promocional s’ha organitzat conjuntament entre el departament d’Economia, Hisenda, Medi Ambient, Medi Rural i Marí del Consell d’Eivissa i la regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, i compta amb la col·laboració de la Pimeef. A més, per a les degustacions s’ha comptat amb una persona del programa d’inserció laboral de la Fundació Deixalles.
Els productes presentats han estat el flaó, els vins i les herbes eivissenques, el pa pagès amb oli, ametlla torrada o sobrassada, encara que durant les caloroses tardes d’estiu, la xíndria ha estat el producte que ha obtingut una millor rebuda. Quan ha estat la temporada s’han degustat també les varietats tradicionals d’horta d’estiu, com el meló eriçó, la pebrera blanca o la ceba vermella.
Aquesta parada ha estat un punt de difusió de la gastronomia d’Eivissa, amb el llistat de restaurants i descripcions de productes d’Eivissa i la degustació de plats elaborats com l’autèntica ensalada pagesa, o coques tradicionals. A més, a causa de la seua ubicació al Mercat Vell, ha estat un punt d’informació turística en un lloc de pas obligatori cap a Dalt Vila. La valoració i interès dels visitants ha estat molt positiva i en molts casos ha estat la única oportunitat que han tingut de tastar un producte d’Eivissa i conèixer la nostra gastronomia i cultura.
Des de l’àrea de Medi Rural i Marí S’ha es vol reconèixer la professionalitat i dedicació de les tres ambaixadores del producte d’Eivissa que s’han ocupat de l’espai durant aquest estiu: Blasi Ibáñez, guia turístic professional, Eva Luz Garrido, becària d’informació turística de l’Ajuntament d’Eivissa i Mariel Torrán Carrillo.
L’ espai promocional s’ha organitzat conjuntament entre el departament d’Economia, Hisenda, Medi Ambient, Medi Rural i Marí del Consell d’Eivissa i la regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, i compta amb la col·laboració de la Pimeef. A més, per a les degustacions s’ha comptat amb una persona del programa d’inserció laboral de la Fundació Deixalles.
Els productes presentats han estat el flaó, els vins i les herbes eivissenques, el pa pagès amb oli, ametlla torrada o sobrassada, encara que durant les caloroses tardes d’estiu, la xíndria ha estat el producte que ha obtingut una millor rebuda. Quan ha estat la temporada s’han degustat també les varietats tradicionals d’horta d’estiu, com el meló eriçó, la pebrera blanca o la ceba vermella.
Aquesta parada ha estat un punt de difusió de la gastronomia d’Eivissa, amb el llistat de restaurants i descripcions de productes d’Eivissa i la degustació de plats elaborats com l’autèntica ensalada pagesa, o coques tradicionals. A més, a causa de la seua ubicació al Mercat Vell, ha estat un punt d’informació turística en un lloc de pas obligatori cap a Dalt Vila. La valoració i interès dels visitants ha estat molt positiva i en molts casos ha estat la única oportunitat que han tingut de tastar un producte d’Eivissa i conèixer la nostra gastronomia i cultura.
Des de l’àrea de Medi Rural i Marí S’ha es vol reconèixer la professionalitat i dedicació de les tres ambaixadores del producte d’Eivissa que s’han ocupat de l’espai durant aquest estiu: Blasi Ibáñez, guia turístic professional, Eva Luz Garrido, becària d’informació turística de l’Ajuntament d’Eivissa i Mariel Torrán Carrillo.
L’ espai promocional s’ha organitzat conjuntament entre el departament d’Economia, Hisenda, Medi Ambient, Medi Rural i Marí del Consell d’Eivissa i la regidoria de Turisme i Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, i compta amb la col·laboració de la Pimeef. A més, per a les degustacions s’ha comptat amb una persona del programa d’inserció laboral de la Fundació Deixalles.