@Noudiari / La consellera de Turisme, Carmen Ferrer, i el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Caça i Cooperació Municipal, Antoni Marí, han participat avui en la jornada de degustació de l’anyell d’Eivissa que ha tengut lloc al passeig de Vara de Rey, junt a l’Oficina d’Informació Turística. En la degustació, a més de poder tastar anyell d’Eivissa i vi, s’han mostrat tres exemplars d’ovella de raça eivissenca. Desenes de persones, principalment turistes però també molts residents, han participat en aquest tast.
Amb aquesta degustació es dona per iniciada la segona part de les Gastro Jornades organitzades conjuntament amb el programa Slow Breaks. La primera part s’ha dedicat a divulgar els plats elaborats amb productes de la mar, mentre que la segona es dedica als productes de terra, especialment l’anyell d’Eivissa.
Més de 40 restaurants adherits a la campanya ofereixen, aquests dies, plats elaborats amb aquests ingredients, amb l’objectiu de posar en valor la gastronomia basada en els productes tradicionals d’Eivissa. Amb aquesta jornada es promociona també el distintiu Sabors d’Eivissa, com a indicatiu per distingir els restaurants que inclouen productes i plats d’Eivissa en la seua oferta habitual.