@Noudiari/ La segona edició de la fira gastronòmica “Menjant a Eivissa”, organitzada pel Consell Insular d’Eivissa i FECOEF, es celebrarà de l’11 al 13 d’abril i comptarà amb una jornada més que en l’anterior edició. Així ho ha explicat aquest matí el conseller de Treball, Comerç, Indústria i NNTT, Vicent Roig, qui ha estat acompanyat del president de l’Associació de Restauració de la PIMEEF, Joan Riera, a més de diversos representants dels expositors que formaran part de la mostra. La fira, que tendrà lloc al Recinte Firal, obrirà el divendres 11 d’abril a les 19 hores i els altres dies a les 12:30 i romandrà oberta fins la una de la matinada aproximadament durant les tres jornades.
La fira té per objectiu la promoció dels productes i restaurants de l’illa a preus econòmics per tal que es puguin donar a conèixer al major volum de públic possible. Així, l’entrada per un dia, que inclou una consumició, serà de 2 euros i la del cap de setmana, que inclou dos consumicions, de 5 euros. Les degustacions comptaran amb un preu estàndard de 3 euros a tots els expositors i la beguda a 1 euro (excepte el vi que serà de 2€ ).
Roig ha mostrat la seua voluntat per a que enguany “es repeteixi o s’incrementi l’alta participació de l’anterior edició, que va comptar amb un total de 2.700 visitants”. A més, ha afegit que la fira presenta diverses novetats respecte l’any passat, com els “tallers de cuina per a menuts” a càrrec de l’Associació Cultural Es Retorn, on s’ensenyarà als més petits (de 6 a 12 anys) a fer receptes eivissenques de manera senzilla i divertida. A més, durant la mostra, els adults podran participar en diversos tasts de vins.
Amb l’objectiu de no massificar la fira, les places d’expositors estan limitades. Els interessats en participar poden inscriure’s al mateix Recinte Firal o a través del telèfon 971 31 39 47 de dilluns a divendres en horari de 8 a 15 hores. Els tallers per a petits, que també requereixen inscripció, es faran el dissabte i diumenge de 12:30 a 14 i de 17 a 19 hores. Els participants inscrits en la fira a dia d’avui són: Restaurant Ca Na Sofía, Restaurant Corxus, Restaurant Es Ventall, Restaurant Sa Nansa, La Cantina Portmany, Pulpeiros de Galicia, El Catering Francés, Pastelería Mediterránea, Exclusivas Antonio Guasch, Restaurante Cántabro i Private Catering Ibiza.