@Noudiari/ La cruïlla dels carrers Sant Vicent i Isidor Macabich de Santa Eulària des Riu es convertirà aquest cap de setmana en un petit món de sabors amb la celebració de la VIII edició del Tapaví, la mostra gastronòmica organitzada per alguns dels principals restaurants del poble. Enguany, aquesta edició compta amb la participació de setze restaurants de la localitat, el doble dels que participaren l’any passat, el que permetrà, segons han explicat els organitzadors, “oferir una ampla mostra de cuines de diferents tipus i països i donar a conèixer l’ampla oferta gastronòmica de la localitat”. A més, com a novetat, s’inclourà un estand de gelats i un altre especialitzat en ‘mojitos’.
Juntament amb aquestes propostes, la varietat seguirà sent la senya d’identitat d’un festival gastronòmic que tindrà lloc entre les 20h i les 24h hores dels dies 17 i 18 d’octubre. Així, es podran degustar tapes i racions més tradicionals però també de més modernes, hi haurà pizzes de qualitat, plats tradicionals d’altres cuines del món però també d’eivissencs, postres i còctels. El grup Lost Montain Orquestra i El Chaho s’encarregaran d’amenitzar amb música en directe aquestes dues jornades gastronòmiques.
Més de 14.000 racions en dos dies
En concret, els restaurants participants són: Pizzeria El Bacaro, La Casa de los Ibéricos, Es Faralló, Rincón de Pepe, Royalty/Ca na Ribes, Pura Vida i Samovar, Hamburguesería Lina, Sal Marina, La Carboneria, Okinawa, Panda, Over The Top, La Vie en Rose, Sal Marina, Margherita, La Rambla, Cocktail Bar, El Naranjo.
El mecanisme del Tapaví serà el mateix que altres anys. Els visitants adquiriran un tiquet per 12 euros que donarà dret a set consumicions entre totes les que presenten els establiments i que superaran les 14.000 racions en dos dies. Aquestes consumicions també podran ser de begudes. La música en directe completarà una oferta que a les anteriors edicions ha sumat a cadascuna d’elles prop de 2.000 visitants.