@Noudiari/ Aquest matí s’ha presentat a Eivissa l’associació Chefs(in), una agrupació de xefs d’alta cuina que es va crear a Mallorca i que pretén promoure l’alta cuina de les Illes Balears a la vegada que promocionar les illes a través del seus cuiners, tenint molt present els productes autòctons i els sabors tradicionals i propis de les illes. Així, està previst que impulsi iniciatives per promocionar les diferents gastronomies de les Illes Balears. impulsant durant la temporada baixa, diverses activitats com rutes de tapes gourmet o la difusió de l’alta cuina a través de la formació.
Durant la roda de premsa de presentació, la consellera de Turisme ha destacat la importància de la gastronomia com a “producte turístic i essencial del nostre patrimoni”. Previament, el director de Chefs(in), Miguel Ángel Payeras, i el xef eivissenc José Miguel Boned han presentat aquest projecte a nombrosos cuiners de l’illa d’Eivissa, que s’han interessat en el projecte.