@Noudiari / Els propers dijous i divendres, dies 25 i 26 d’octubre, a partir de les 20.00 hores, l’Associació Santa Eulària Empresarial, en col·laboració amb l’associació Bon Gust i l’Ajuntament de Santa Eulària, organitzen l’onzena edició del Tapaví, una fira gastronòmica amb un marcat caràcter festiu, que té com a objectiu donar a conèixer la gastronomia que ofereix l’oferta de restauració de Santa Eulària alhora que també es donen a conèixer aquells establiments que romandran oberts durant la temporada d’hivern. En total, enguany es repartiran 12.000 racions elaborades per una quinzena d’establiments que representen tot tipus de cuina, des de la tradicional eivissenca fins a la més innovadora o l’ètnica.
Com a novetat, aquesta edició se celebrarà amb un nou format de fira, a la cruïlla del carrer d’Isidoro Macabich amb carrer Sant Vicent, en un espai recentment renovat i diàfan, combinant espais per al públic amb la quinzena de restaurants expositors que acudiran a l’esdeveniment i que són Can Cosmi, Hamburguesería Lina, Rincón de Pepe, Royalty, Ca na Ribes, Punta Carretas, Skuma, Celleret, Sal i Reïm, Lamonda, La Glòria, La Repanotxa, Estel, Can Garatge, Peace of Cake i es Caliu. Per 15 euros es podran triar set consumicions en total, incloguent begudes. L’horari d’apertura serà de 20.00 a 24.00 hores.
En els dos dies, s’oferiran més de 12.000 degustacions amb la millor i més variada oferta gastronòmica dels establiments: tradicional eivissenca; pintxos bascos; arrossos en les seves diferents variants; plats de cullera, cafè caleta, entre molts altres. A més, durant tot el temps que duri la fira, també hi haurà actuacions de música en viu, de la mà de Sunny Trio i de Bluesmàfia i es Saligardos, grups que realitzaran versions i obres pròpies de swing, blues, jazz i versions de pop i rock d’època per amenitzar l’esdeveniment.
Carmen Ferrer, regidora de Convivència Ciutadana i Promoció del Municipi, ha destacat que «aprofitarem un espai recentment renovat en el qual, gràcies a aquest nou format de fira, es podrà aprofitar de millor manera l’espai, donant un caràcter més proper». Així mateix, ha agraït la implicació dels restaurants, col·laboradors i patrocinadors per dur a terme aquesta nova edició de l’esdeveniment i de les associacions que també ho han fet possible: Santa Eulària Empresarial i Bon Gust.