@Noudiari/ El restaurant Celler Can Pere de Santa Eulària des Riu ha acollit una exhibició de quin és el procediment que es segueix en les matances tradicionals del porc.
Aquesta activitat forma part de la campanya de promoció dels productes locals encetada per l’Asociación de Restaurantes de Santa Eulària, que es concreta en la segona edició de les Jornadas de Productes del Porc, també coneguda com a Menús de Matances, que comença avui dilluns i es prolongarà fins al 20 de desembre. En aquest període, una quinzena d’establiments del municipi participaran d’aquest cicle gastronòmic al voltant de les matances del porc.
L’activitat d’aquest matí ha consistit a l’escorxament d’un porc prèviament sacrificat amb totes les garanties sanitàries i la posterior confecció de sobrassades, botifarres i d’un arròs de matances.
Enhorabuena,al celler Can Pera,por la matanza,que la gente mas joven no olvide,las matanzas de Ibiza,aunque sea un día de mucho trabajo, no deja de convertirse en un dia de fiesta,con su comida excelente,frita de matanzas,arros de matanzas,sus buñuelos,etc.y como no sus !!!!chirigotas!!!cuentos etc.Un saludo.