@Noudiari / Aquest divendres comencen els Caps de Setmana Gastronòmics, que se celebren del 4 al 6 i de l’11 al 13 de maig. Gràcies a aquesta iniciativa, destacats restaurants de Formentera ofereixen menús gastronòmics a un preu tancat de 20 euros (beguda no inclosa).
«Són menús dissenyats especialment per a aquesta ocasió, reinterpretacions de les receptes tradicionals de la cuina típica, aportant una visió creativa sovint des de l’òptica de la cuina d’autor a un preu molt accessible», ha explicat la consellera de Turisme Alejandra Ferrer.
També ha recordat que aquesta iniciativa s’emmarca dins la campanya ‘Descobreix Formentera al Maig’, dissenyada «per oferir valors afegits als turistes que ens visiten en temporada baixa».
Restaurants participants
Enguany, són 10 els restaurants que hi participen: Can Forn, s’Abeurada, Maricastaña, Casablanca, Capri, ChezzGerdi, Quimera, Blue Bar, Caminito i Restaurant Carmen – Blanco Hotel. Es recomana confirmar disponibilitat als mateixos restaurants.