@Noudiari/ El Consell Insular d’Eivissa ha organitzat una classe magistral de preparació de cuinat, un plat tradicional de la Setmana Santa. Demà 22 de març, de 11h a 13h tindrà lloc al restaurant Sa Finca (Urbanització Buenavista, 92 al barri de Siesta, a Santa Eulària) aquest taller de la mà de Catalina Riera.
El cuinat és un plat senzill amb ingredients tan humils com la verdura, procedent de les fulles d’una planta silvestre, amarada amb oli d’oliva i guixes. Organitzada pel Consell Insular i l’Escola Municipal de Formació de l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, aquesta activitat formativa té com objectiu que el coneixement de la gastronomia tradicional eivissenca arribi també a les noves onades de cuiners de l’illa.
Na Catalina Riera, del restaurant Ca n’Alfredo, serà l’encarregada d’explicar als alumnes del PQPI ‘Aux cuina’ i ‘Aux càtering’ de l’Escola Municipal de Formació de l’Ajuntament de Santa Eulària el secret d’aquesta recepta típica de la Pàsqua eivissenca. Aquest acte s’inclou dintre del Projecte Gustum de Cooperació Interterritorial.