@Noudiari/ La regidora de Comerç de l’Ajuntament de Sant Antoni, Cristina Ribas, i el representant de l’Associació de Restauració de Pimeef, Miguel Tur, han presentat avui la cinquena edició de la campanya Primavera Gastronòmica a la qual participen enguany una desena d’establiments del municipi.
Cadascú dels restaurants participants ofereixen diferents menús (entrant, plat principal i postre) elaborats amb productes de temporada i productes locals. Els preus dels menús seran de 15 euros de dilluns a divendres i 18 euros els caps de setmana i festius.
Ribas ha recordat que la campanya va del 15 d’abril al 29 de maig i ha animat als vesins de Sant Antoni i a la gent de tota l’illa a visitar els restaurants del municipi. “Volem ensenyar l’oferta local, dels restaurants de Sant Antoni, a través d’uns menús que són un aparador per nosaltres”, ha explicat Miguel Tur, qui també ha afegit que amb aquesta campanya s’intenta “que els turistes que comencen a arribar en abril i maig coneguin els plats que ofereixen els restaurants locals”. Per aquesta raó, els menús d’enguany s’han editat també en anglès.