@Noudiari/ La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa participa avui a la fira gastronòmica Madrid Fusión, dins l’estand del Consell Insular d’Eivissa amb la presentació gastronòmica del programa Viu la Posidònia.
Els cuiners de l’Hotel Pacha, Iñigo Rodríguez, i el cuiner del restaurant Guillemís, Joan Roig, participants del programa “Viu la posidònia”, han realitzat un showcooking a l’estand d’Eivissa elaborant diferents plats dels menús posidònia que tenen als seus restaurants.
Les propostes
La proposta del xef Iñigo Rodríguez ha estat l’elaboració d’una amanida d’algues amb cruixent de roja i vinagreta de soja i porro; arròs marí amb sèpia eivissenca i un flaó invertit.
Per la seva banda, el cuiner del restaurant Guillemís, Joan Roig, ha presentat el plat de calamar en el seu hàbitat, i un bullit de peix amb all i oli de safrà.
Difondre la gastronomia eivissenca
L’objectiu de l’Ajuntament d’Eivissa és difondre la gastronomia eivissenca en la seva plenitud, tant la cuina innovadora representada per Iñigo Rodríguez i l’Hotel Pacha, com de la cuina tradicional que ofereix Joan Roig i el restaurant Guillemis a l’emblemàtic barri de la Marina.
La regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa, que ha estat present a Madrid Fusión, ha explicat que “l’aposta per la gastronomia i pel programa “Viu la posidònia” a esdeveniments com Madrid Fusión fomenten un producte que atreu turisme de qualitat i fora de temporada, apostant per la desestacionalització d’aquest sector”.