Per Marina Ribas Torres: Aquesta vegada m’he animat amb una recepta de pasta: nyoquis de carbassa amb salsa gorgonzola. És una proposta fàcil, però necessitareu gairebé dues hores entre una cosa i l’altra… Només cal paciència! Espero que us agradi.
500 g de puré de carbassa
600 g de farina
1 ou
20 g de mantega
Sal
Un pessic de nou moscada
150 g de formatge gorgonzola
1 iogurt natural
30 ml de nata
En un bol gram barregem el puré de carbassa amb la farina, l’ou, un pessic de sal, la mentega pomada i una mica de nou moscada. Barregem poc a poc, de manera que es vagin integrant tots els ingredients. Deixem reposar la massa uns 5 minuts i procedim a realitzar, amb l’ajuda d’una forquilla, petites peces de forma ovalada.
Per fer la salsa, batem conjuntament el formatge, el iogurt i la nata. Emplatem. Podem afegir-hi també unes nous o uns xampinyons per decorar i fer el plat més complet. / Blog de Marina Ribas Torres, Xocolata Desfeta